I.D. Buzz

I.D. Buzz

Folkevognsrugbrødet er tilbage i futuristisk nyt design

Og der er også godt nyt til miljøaktivisterne.

Surfing, roadtrips og flowerpower. Det er svært at forestille sig uden et klassisk folkevognsrugbrød. Og nu er der gode nyheder til nostalgikerne. Volkswagen har nemlig valgt at re-designe den gamle model med det nye navn I.D. Buzz i en miljøvenlig udgave, der kun kører på strøm.

Men kan den så overhovedet bruges til de lange roadtrips? Her er svaret ja. For inden den igen skal tankes op for strøm, så kan man køre helt op til 600 km.

Klassiske funktioner er stadig bevaret med blandt andet en super rummelig plads i kabinen, og ellers kan du skam stadig køre dit eget egotrip i I.D. Buzz’en, da der er mulighed for at brede sig ud, ligge det hele ned og tage sig en lur på de fleksible sæder.

Som noget nyt, vil I.D. Buzz’en i fremtiden blive optimeret med blandt andet ID-genkendelse, hvor Volkswagen-ejere får deres eget bruger-ID, en individuel profil, hvor alle personlige præferencer bliver lagret i skyen, og det er alt fra musik, indstilling af sæde til interiørlys.

Så når man nærmer sig I.D. Buzz’en, vil den automatisk genkende dig og indstille alt til lige præcis dig. Derudover vil skydedøre, bagklap og døre foran åbne sig, da signalet fra din smartphone fungerer som en digital nøgle.

Og det digitale stopper ikke her, for udover et multifunktionsrat med integrering af samtlige funktioner, så kan I.D. Buzz køre med fuldautomatisk fartpilot, hvor rattet trækkes ind i instrumentbordet, forsæderne roterer 180 grader mod bagsæderne og så kan man sidde sammen i fællesskab.

Ligeledes vil et AR Head-up display i forruden vise informationer til føreren af bilen, hvilket dog umiddelbart kan virke smart i forhold til vejvisning, men på den anden side er det også en funktion der kan bruges til reklame.

I.D. Buzz kommer til det danske marked i 2022.  LÆS OGSÅ: Christian Grau om Porsches nye Panamera: "Udskriv det valg, så jeg kan få den som ministerbil"

LÆS OGSÅ: L.O.C.'s auto-cv: "Jeg har ejet alle mulige gangsterbiler og så mistede jeg mit kørekort i en Skoda Octavia"

LÆS OGSÅ: Startups 2016 - Autobutler: "Vi kunne lige så godt have solgt toiletpapir eller søm og skruer på nettet. Vi ved ikke noget om biler"