Conor McGregor i Beats by Dre-reklame

Conor McGregor i Beats by Dre-reklame

Se McGregor træne i ny video for Beats by Dre

Få dage før den store boksekamp er mærket bag de populære hovedtelefoner ude med en ny reklame med musik af Notorius B.I.G.

Efter den lidt uheldige tandpastareklame er Conor McGregor tilbage i en mere passende video, hvor han agerer reklamesøjle for hovedtelefonerne fra Beats by Dre. 

I videoen vender vi tilbage til den irske boksestjernes ungdomsdage i Dublin. Siden dengang er McGregor blevet en af de største boksere og højest betalte atleter i verden med en indkomst på 34 millioner i 2017 alene, skriver Forbes.

I klippet hopper vi også frem til nutiden og ser en kampklar McGregor, der nyder Notorious B.I.G.’s hit ‘Juicy’ i sine specialfremstillede Studio Wireless-hovedtelefoner, der naturligvis er inspireret af det irske flag.

Reklamen er godt timet af hovedtelefonproducenten, da bokseren sjældent har fået så meget opmærksomhed som nu. På lørdag foregår nemlig den enormt hypede kamp mellem ireren og Floyd Mayweather, og McGregor er tilsyneladende en storfavorit til at vinde. I hvert fald har 6.500 bokseglade mennesker ifølge Hypebeast satset på en irsk sejr, mens kun 300 har satset på Mayweather - også selvom den totale pengesum, der er blevet satset på kampen, fordeler sig på 60% for Mayweather og 40% for McGregor.

Den store skævvridning i antallet af satsninger er dog blevet så stor, at man ligefrem har talt om en potentiel finansiel krise. For hvis det lykkes McGregor at vinde inden for de første fire runder, vil udbetalingen af pengesummerne resultere i det største sportsvæddemålstab nogensinde i bettingfirmaet MGM Resorts historie.

Selvom nerverne nok er ved at tage til for de to boksere, behøver de ikke være lige så nervøse som bettingfirmaet. Ifølge The Mirror vil Mayweather nemlig tjene mere end 100 millioner dollars på kampen - og mens det siges, at McGregor muligvis er gået med til at blive betalt en mindre sum end sin konkurrent, kan han ifølge Mirror alligevel forvente en “ni-cifret lønningsdag”, hvis han vinder. 

Mens du venter på kampen, kan du se McGregors Beats by Dre-reklame i videoen herunder.

LÆS OGSÅ: Fansene har talt: Bergkamps perle er det bedste mål i Premier Leagues historie

LÆS OGSÅ: Nils Nielsen efter EM-succesen: ”Jeg ville takke pænt nej til herrelandsholdet”

LÆS OGSÅ: 5 ting vi lærte vi lærte om fodbold denne uge