Zlatan til Ødegaard: "Giv slip på din far"

I Zlatan Ibrahimovic' verden, bliver man nødt til at træde i karakter og tage skæbnen i egne hænder, hvis man vil opnå noget. 

Og den filosofi gav han videre til det norske stortalent Martin Ødegaard, da Sverige og Norge i går spillede venskabskamp.

"Hans far er nok meget omklamrende. Han har brug for at blive voksen. Blive en mand. Han skal nok prøve at give slip på sin far," sagde han, da en journalist oven på kampen spurgte, om han havde nogen råd at give til den unge stjerne, som alle forventer sig så meget af.

LÆS OGSÅ: Se video: Nordens Messi demonstrerer talentet

Ødegaard har måttet vente på det egentlige gennembrud, efter at han i januar skiftede til Real Madrid, og skeptikerne mener selvfølgelig, at det er et lige lovlig vanskeligt sted at grundlægge en stor karriere. 

Zlatan, der selv bliver rygtet til en række klubber for tiden, for eksempel Arsenal, ville dog ikke forholde sig til, om Ødegaard-familien har valgt rigtigt med Real Madrid.

"Vi får se, hvordan det kommer til at gå ham," sagde den mest scorende svenske landsholdsspiller nogensinde.

Men så imponeret var den unge nordmand heller ikke oven på kampen, der endte 0-0, da han blev spurgt, hvad han mente om Zlatan.

"Jo, altså, han er jo ikke på det niveau, han har været," sagde han tørt. 

Du kan se det i videoen her, beklager reklamerne.


LÆS OGSÅ: Zlatan undskylder for at kalde Frankrig et lorteland, der ikke fortjener PSG

LÆS OGSÅ: Syv skridt der giver dig perfekte, sprøde ris

LÆS OGSÅ: Zlatan i gåsehudfremkaldende hungersnød-kampagne: sultne børns navne tatoveret på torsoen