Legion
Anden sæson af Legion har premiere 1. maj.

Det skal du se på Viaplay i maj

Den storkriminelle og dysfunktionelle familie i Anmial Kingdom er tilbage, mens den sidste mand på jorden tager hul på sin sidste sæson

Det er som regel HBO og Netflix, der løber med opmærksomheden, når det gælder serie-nyheder. Og med god grund. Viaplay har på trods af mange af flere gode film og nogenlunde serier ikke nogen ’Game of Thrones’ eller ’Master of None’. Men man skal dog ikke afvise dem helt og blandt det temmelig brogede udvalg er der faktisk flere glimerende streaming-tilbud. Det er der også i maj, hvor især et kærkomment gensyn med ’Legion’ og ’Animal Kingdom’ vækker glæder.

Last Man on Earth – sæson 4

’Palle alene I verde’n er altid en fascinerende fortælling, for alle mennesker har på et tidspunkt leget med tanken: Hvad nu, hvis jeg var helt alene. Det er den simple præmis for denne komedieserie, der trods en vis kultstatus aldrig er blevet det helt store hit. Derfor går sidste mand på jorden nu også ind i sin sidste sæson. Jeg har ikke selv haft lejlighed til at tjekke den ud, men den har mange fans (og et glimrende cast), så det kunne være, man lige skulle give den et skud, inden det hele er slut.

Premiere den 1. maj

Animal Kingdom – sæson 4

Den dysfunktionelle og storkriminelle familie er tilbage. Matriarken, der styrede sine sønner med lige dele hård og overkærlig hånd, er blevet kørt ud på et sidespor, og hun kæmper for at klemme sig vej tilbage til sin status som familiens overhovedet. Imens kører sønnerne videre i mere og mere dristige kup, mens de prøver at finde rodfæste i en tilværelse fyldt med sprut, stoffer og sex. Det er en blanding af Point Break møder Sons of Anarchy, og selvom den ikke er på deres højde, er den underholdende og værd at se. 

Premiere den 29. Maj

Legion – sæson 2

Det er ikke fordi, vi mangler superhelteserier. Men vi mangler faktisk nogle gode. Især Netflix har virkelig brændt nallerne mange gange på alt for gennemsnitlige serier. Nu har Disney som bekendt overtaget Marvel og vil selv udvikle på universet på deres egen streaming-serier, og det kan jo være, at de har mere held med det. En af de mest interessante superhelteserier vi allerede nu kan glædes over er faktisk denne Legion, hvor hovedpersonen David har været indlagt på psykiatrisk afdeling mange gang, men som finder ud af, at stemmerne i hans hoved måske har en mening. Nu er sæson 2 klar.

Premiere: 1. maj

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier, Streaming og Viaplay