Euromans nye chefredaktør er fundet

Euromans nye chefredaktør er Kasper Steenbach. Han kommer fra en stilling som redaktør for Politikens to weekendkultursektioner, og har tidligere været journalist og redaktionschef på Euroman.

Kasper Steenbach er 40 år. Han begyndte sin journalistiske karriere på JP København i 1998, var freelancer i London for bl.a. Euroman i 2000, inden han blev fast medlem af Euromans redaktion fra 2001 til 2006 - de seneste to år som redaktionschef - hvor han skrev coverinterview med bl.a. Jørgen Leth, Naser Khader og Thomas Gravesen.

Efter et år som fodboldavisen TIPS-bladets korrespondent i Rom indledte han i 2007 et ophold på Politiken, hvor han har været redaktør for sektionerne iByen og Rejser, daglig leder af kultursektionen og senest redaktør for avisens weekendkultursektioner. Han er desuden medforfatter til erhvervs- og fodboldbogen 'Spillet om FCK' om Flemming Østergaards indtog i FC København.

”Jeg glæder mig til at arbejde med Kasper igen. Han er dygtig og seriøs, og har en naturlig interesse for de områder, som Euroman beskæftiger sig med. Jeg er sikker på, at vi med Kasper ved roret kan sikre og udvikle det respekterede magasinbrand som Euroman er,” siger Monica Bundgaard, magasinchef i Egmont Magasiner.

"Euroman har et stort talent og et højt ambitionsniveau i alle led af produktionen, når det kommer til folde den gode historie ud. Det glæder jeg mig til at blive en del af igen og ikke mindst udvikle yderligere," siger Kasper Steenbach.

Nuværende chefredaktør Jens Vilstrup fortsætter frem til 1. januar 2014, hvor Kasper Steenbach overtager.

FACEBOOK Bliv ven med Euroman

Se, hvad vi ellers skriver om: Journalistik