Ice Cube skal være vært for ny udgave af Celebrity Deathmatch
Foto: Getty Images

Modelleret dødskamp: Ice Cube bringer ’Celebrity Deathmatch’ tilbage

Tiden for stop-motion og voksfigurer er ikke ovre endnu. Det bekræfter den amerikanske rapper Ice Cube, der skal være vært for genoplivningen af den populære MTV-serie ’Celebrity Deathmatch’. I 2019 kan vi se frem til celebre dødskampe med deltagere, som kun fantasien sætter grænser for.

Var man ung i 90’erne, kan man sikkert huske, at MTV var kendt for at vise musikvideoer i størstedelen af døgnets timer, men blandt de afvekslende programmer var et, der er gået hen og blevet kult. Det var ’Celebrity Deathmatch’, hvor voksfigurer udgjorde de kendte stjerner, som så kæmpede til døden i en boksering.

Efter en lang dvale står programmet nu til at rejse sig fra asken som en føniksfugl, og det er takket være rapperen Ice Cube. Han skal være vært på den nye udgave, der står til at få premiere i 2019 på en fortsat ukendt streamingplatform. Om projektet siger Ice Cube, at han er ”glad for atter at arbejde sammen med Viacom og MTV på en publikumsfavorit som ’Celebrity Deathmatch og for at fortsætte succesen.”

Det er stadig sparsomt med detaljer om programmets egentlige indhold, men man kan allerede nu begynde at se frem til de mulige duellanter, som tidligere har talt blodige opgør som Britney Spears mod Christina Aguilera, og Chris Rock mod Dwayne ’The Rock’ Johnson, som det kan ses i klippet nederst i artiklen.

Måske vi kan glæde os til en direkte duel mellem Kanye West og Donald Trump eller Cardi B mod Nicki Minaj? Man har vel lov at håbe.

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier, Hiphop og Streaming