Da Netflix-serien ’Narcos’ sluttede på sin tredje sæson, var det med en stor fanskare, som, efter alt at dømme, hellere end gerne havde set, at gangsterdramaet om Colombias magtfulde narkokarteller var fortsat et par sæsoner endnu.

Selvom det ikke blev til en fortsættelse af historien om de colombianske kokainbaroner, skal du ikke lede længe for at finde en ny narkokrig, du kan følge med i fra sofaen derhjemme. Blot et år efter tredje og sidste sæson af ’Narcos’ er Netflix nemlig klar med den nye serie, som skal indtage pladsen som seernes foretrukne karteldrama.

Serien hedder ’Narcos: Mexico’, og til trods for, at første sæson fik premiere for kun et par uger siden, er det allerede blevet annonceret i dag, at sæson 2 er på vej.

’Narcos: Mexico’, som er et spinoff på den originale serie, tager os fra sydens kokainproduktion til de mexicanske kartellers magtkrig. I 1980’ernes Mexico udkæmper kartellerne nemlig en omfattende magtkrig om retten til at sætte sig på både trafficking og narkohandel. Det er starten af den hastigt voksende konflikt, ’Narcos: Mexico’ skildrer, og alt tyder på, at vi kan forvente at komme meget dybere ind i den eskalerende krig.

Så har du ledt forgæves efter en værdig erstatning for ’Narcos’, kan du sandsynligvis indstille din søgen nu.