PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Ice Cubes søn med i ny N.W.A-film

Ice Cubes søn med i ny N.W.A-film

Freud ville have elsket at se den nye N.W.A-film. Ikke kun fordi den handler om en af verdens mest interessante grupper, men også fordi O’Shea Jackson Jr. skal spille sin egen far Ice Cube i filmen. 

Samtidigt er der offentliggjort et cast-foto, hvor man kan se, at Marcus Callender skal spille Dre, mens rollen som Eazy-E bliver besat af Jason Mitchell. Hvem der skal spille MC Ren er af mærkværdige årsager ikke afsløret, men han skulle fungere som konsulent på filmen.

"Vi vil prøve at fortælle historien om verdens farligste gruppe. Vi vil fortælle om de sider af vores liv, folk ikke kender til,” fortæller Ice Cube MTV News.

Både Ice Cubes søn og Marcus Callender (Dre) er relativt nybegyndere i skuespilfaget, mens Jasin Mitchell har været med i fire film, blandt andet Contraband med Mark Wahlberg. Instruktør er F. Gary Gray, der har lavet blandt andet har lavet Friday og The Italian Job, og Cube og Dre fungerer som producere.

Filmen har været mere end fem år undervejs, og der har været fire manuskriptforfattere på. Processen har været hård ikke mindst fordi gruppen har haft veto-ret over både cast og manuskriptet.Men nu skulle filmen, der får den logiské titel ’Straight Outta Compton’, få premiere 13. august 2015.