Jim Carrey vender tilbage i en dyster rolle i traileren til ’Dark Crimes’

Jim Carrey vender tilbage i en dyster rolle i traileren til ’Dark Crimes’

Det bliver hans første hovedrolle siden ’Dum og dummere 2’ i 2014.

Jim Carrey er måske bedst kendt for sine vanvittige roller som Ace Ventura eller den personlighedsforstyrrede Hank fra ’Jeg, Mig og Irene’. Men man skal ikke underkende de seriøse roller som den intetanende Truman Burbank eller den sørgmodige Joel Barish fra ’Evigt solskin i et pletfrit sind’, hvor han virkelig viser, at han kan andet end at dreje gummifjæset i en skør grimasse.

Det er fire år siden Jim Carrey havde ledende rolle i spillefilm ’Dum og dummere 2’ fra 2014, hvor Lloyd og Harry tog deres latterligheder til nye ekstremer. Det vender Jim Carrey nu ryggen til med sin nye rolle i polsk-amerikanske spillefilm ’Dark Crimes’, der er baseret på en virkelig hændelse.

Her skal Jim Carrey i rollen som detektiven Tadek opspore et brutalt mord på en forretningsmand. Men selvom en hovedmistænkt krimiforfatter udgiver en bog med informationer, der minder ualmindeligt meget om mordet, så viser det sig langsomt, at affæren stikker dybt i den kriminelle polske underverden end først antaget.

Udover den seriøse side af Jim Carrey prydes rollelisten også Charlotte Gainsbourgh og Marton Csokas, der blandt andet spillede Celeborn i ’Ringenes Herre’-serien.

LÆS OGSÅ: ’Klovn’ vender tilbage med nye pinligheder til sommer

LÆS OGSÅ: Forbrydelsens elementer: Hvorfor er vi så glade for kriminalromaner?

LÆS OGSÅ: 5 oversete serieperler til påsken