’Klovn’ vender tilbage med nye pinligheder til sommer

’Klovn’ vender tilbage med nye pinligheder til sommer

Den folkekære serie, der har fået folk i hele landet til at grine og græde over deres egne fejl, udkommer med ny sæson til august.

For over et år siden afslørede Casper Christensen og Frank Hvam, at komikerparret bryggede på en ny sæson af successerien ’Klovn’. Og nu har Mia Lyhne lækket nye informationer om, hvornår den populære serie om Frank og Caspers eskapader har premiere.

For ni år siden sluttede serien, der blev fulgt op af to film, ’Klovn – The Movie’ og ’Klovn – Forever’, hvor sidstnævnte fik en blandet modtagelse. Da det blev offentliggjort, at der ville komme en syvende sæson, fortalte makkerparret, at de glædede sig til at vende tilbage til serieformatet, hvor man kunne fortælle de små tåkrummende hverdagsoplevelser:

”Det har været sjovt, men også voldsomt. Nu glæder vi os til at vende tilbage til hverdagen og grine af de små ting, hvor et helt afsnit kan gå med at fange en muldvarp eller klage over en fordærvet pebersovs og så gøre det til et stort problem,” udtalte de til TV2.

I et interview med BT har Mia Lyhne fortalt, at serien får premiere i august, og at serien forsætter, hvor sidste film slap.

“Jeg ved ikke, hvor meget jeg må sige, men handlingen kommer til at foregå meget hjemme hos Frank og Mia, som har fået børn,” fortæller hun.

Der kommer også nye skuespillere ind i billedet i den nye sæson, som at Lene Nystrøm fra ‘Aqua’ skal spille Caspers nye kæreste i stedet for Iben Hjejle. Derudover kommer kendisser som B. S. Christiansen, Erik Clausen og Alexandras eksmand Martin Jørgensen til at optræde i det, man forestiller sig bliver obskure scenarier.

LÆS OGSÅ: Apple tager seriekampen op mod Netflix og HBO

LÆS OGSÅ: Tom Hardy deler de første billeder i rollen som Al Capone

LÆS OGSÅ: Javier Bardem skal spille Mexicos erobrer i ny miniserie af Steven Spielberg

Se, hvad vi ellers skriver om: Klovn og Casper Christensen