Se traileren til årets danske julekomedie ’Undercover’
Foto: Screendump fra Youtube Roland Møller og Linda P. i 'Undercover'

Se traileren til årets danske julekomedie ’Undercover’

Se traileren til årets danske julekomedie med manuskript af Casper Christensen

Det' jul det' cool?

Efteråret er efterhånden godt i gang, og det betyder, at vi inden længe bliver velsignet med julefilm i landets biografer. Årets nye danske indslag i dén genre hedder 'Undercover' og er skrevet af Casper Christensen sammen med Nikolaj Peyk.

I trailerens åbningsscene simulerer Paprika Steen et blowjob, og så er vi ligesom i gang. Linda P. har hovedrollen som en bøvet politibetjent, der bare er helt tosset med jul. Hun har til opgave at ekskortere et kronvidne, spillet af Roland Møller, til Fyn, og på deres vej bliver de udsat for alverdens strabadser, såsom uhumsk hjemmebag.

 ”Sidste gang jeg fik klejner, så havde julemanden haft dem oppe i røven,” siger Linda P. til en lille dreng, mens MC Einars ikoniske ’Det’ jul, det’ cool’ spiller i baggrunden.

Rollelisten er noget broget og tæller alle fra Roland Møller, som sædvanligvis ses i roller som rocker eller andet kriminelt, til Mia Lyhne og Hadi-Ka-Koush fra Adam & Noa.

Det er instruktør Nikolaj Peyks første spillefilm, og han har forsøgt at holde julefilmen i actionkomediegenren i stil med 'Gamle mænd i nye biler'. Og det tegner til, at der er fald på halen-humor for alle d'e 90 kroner, en biografbillet koster.

Du skal kun vente til d. 24. november med at se Roland Møller og Linda P i ens alfedragter. I mellemtiden kan du se traileren herunder. 

LÆS OGSÅ: Se traileren til ny Marvel-film med Mads Mikkelsen i skurkerollen

LÆS OGSÅ: Premiere: Euroman går i luften med podcast

LÆS OGSÅ: Se trailer: Leonardo DiCaprio sætter fokus på ’verdens største udfordring ’ i ny dokumentarfilm

Se, hvad vi ellers skriver om: Casper Christensen