Saveus
Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix

Nyt afsnit af ‘Backstage’ med Saveus: “Vi har brugt meget tid på at lære at håndtere den adrenalin, der kommer i kroppen”

I det nye afsnit af Euromans podcastserie ‘Backstage’ følger vi drengene i bandet Saveus. Vi er med, når de hopper i showtøjet, udfører opvarmningsøvelser og spiser rugbrødsmadder, inden de åbner årets Grøn Koncert på Amager.

Saveus
sound

Lyt med Euroman

Nyt afsnit af ‘Backstage’ med Saveus: “Vi har brugt meget tid på at lære at håndtere den adrenalin, der kommer i kroppen”

Lyt til denne artikel med Euroman.
Klik her for at læse mere.

video

“Vi er lidt ‘the new kids on the block’, og vi synes, det er lidt vildt, at vi har fået lov til at komme med på sådan en tour her,” lyder det begejstret fra forsangeren i Saveus, Martin Hedegaard, da Euroman spørger ham, hvordan han har det inden dagens optræden på Grøn Koncert.

Saveus blev dannet tilbage i 2015. Bandet består udover Martin Hedegaard, som mange oprindeligt kender fra X-factor, af Simon McGregor på keys og synth, Kasper Krabbe på guitar og Mathias Miang på trommer. Bandet åbnede sidste år Orange Scene på Roskilde Festival, og denne sommer var de for første gang med i “Grøn-karavanen”, som de selv kalder den.

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her