Nyt afsnit af ‘Backstage’ med Emil Lange: “Når jeg skifter tøj, kommer jeg helt ind i min egen zone”
Foto: Samy Khabthani

Nyt afsnit af podcasten ‘Backstage’ med Emil Lange

I det nye afsnit af Euromans podcastserie ‘Backstage’ følger vi DJ’en Emil Lange, der er aktuel med singlen ‘10 År (feat. Klamfyr)’. Vi er med i skurvognen, når han klæder om til sine lyseblå badebukser og drikker vodka-redbull, inden han skal ud og lukke årets Musik i Lejet.

Nyt afsnit af ‘Backstage’ med Emil Lange: “Når jeg skifter tøj, kommer jeg helt ind i min egen zone”
sound

Lyt med Euroman

Nyt afsnit af podcasten ‘Backstage’ med Emil Lange

Lyt til denne artikel med Euroman.
Klik her for at læse mere.

video

På trods af at Emil Lange først lige har udgivet sin første single, er det ikke helt fremmed for ham at befinde sig ‘Backstage’. Han har i flere år været fast inventar på Suspekts mange turnéer, hvor han som deres DJ har varmet publikum op sørget for at sparke gang i festen. Denne sommer turnerer han for første gang rundt som selvstændig artist, og det sætter gang i nye tanker og følelser hos den ellers rutinerede DJ.

“Det er meget nyt for mig det her med at have en vogn og spille rigtige koncerter, så der er ikke rigtig nogle ritualer endnu. Jeg tror bare, jeg har brug for at slappe af, inden jeg skal op og te mig som en idiot” fortæller Emil Lange.

På trods af, at han endnu ikke har nogle faste ritualer, er der alligevel nogle ting, der er vigtige for Emil at gøre, inden han går på scenen. En af dem er at klæde om. I dag er det til lyseblå badeshorts, en hvid t-shirt med et billede af sig selv på samt sine nye, røde solbriller, der er en gave fra Nik og Jay.

“Det med at skifte tøj er en del af det, kan jeg mærke. Ikke fordi Emil Lange er en karakter. Men ligesom, hvis man skal på arbejde, og man arbejder som kontrollør ved DSB, så tager man sin uniform på. Det er lidt det samme. Jeg skal lige skifte tøj, og så er jeg helt inde i min egen zone. Så er jeg klar til at gå ind og være på.”

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her