gastro Kok Michael Pedersen elsker særligt sushisted i Hjørring: ”Kokken er ikke japaner, men han er fandeme dygtig til at lave sushi”
gastro Da Willem åbnede sin restaurant, blev han ramt af stress. Men én særlig ting hjalp ham tilbage på sporet
gastro Hans Kjellsson er køkkenchef på et af Aarhus’ hypede, nye spisesteder: ”Jeg bryder mig ikke om ordet fusionskøkken”
gastro Kok Torsten Vildgaard er rykket til Dubai: ”Det har vist sig at være en udfordring at skaffe råvarer af den kvalitet, vi arbejder med”
gastro Gin har overtaget en af Vesterbros mest autentiske restauranter fra sin far: ”Jeg har en stille drøm om at udvide forretningen”
gastro Manden, der fik Danmarks første michelinstjerne: ”Danskerne er generelt blevet bedre til at gå ud og spise”
gastro Danmarks kokkeguldhåb elsker to budgetvenlige restauranter i København: ”Der kan jeg spise uden at skulle have den store kritiske tilgang til maden”
gastro Kok Kristian Baumann har spist sit bedste måltid et helt særligt sted: ”Jeg blev fuldstændig blæst bagover”
gastro I sidste uge mødtes nogle af landets dygtigste kokke på en ny restaurant. Her er, hvad de serverede
gastro Når Falsled Kro-kok Simon Juel Petersen kommer hjem, er denne ret oftest på menuen: ”Det smager godt, også klokken to om natten”
gastro Kongen af svensk gastronomi: ”Det mærkeligste, jeg har spist, er panerede, friturestegte griseøjne”
gastro Søren Selin: ”Bestiller man takeaway, henter man det selv. At få det leveret med bud er simpelthen topmålet af dovenskab”
gastro ”Det skete mere end én gang, at jeg sov i restauranten, fordi jeg ikke havde energi til at tage hjem”
gastro Anellika er 23 år: ”Hvis jeg alligevel skulle være køkkenchef en dag, kunne jeg jo lige så godt blive det nu”
gastro En perlerække af landets bedste kokke var samlet for at hylde det franske køkken. Her er, hvad de serverede
gastro I et år har Sebastian arbejdet op mod 100 timer om ugen for at lave verdens bedste mad: ”Min søn har ikke set sin far så meget”
livsstil James Price går i morgenkåbe til langt ud på eftermiddagen: ”Min kone kalder det min uniform”
gastro Bo Bech er tilbage. Og selv spår han rosenkålsretten til 115 kroner til at blive en storsællert
gastro Han er manden bag en af verdens mest hypede restauranter, og hans yndlingsspisested i Milano serverer kun indmad
gastro Skal verdens bedste restauranter absolut også være verdens dårligste arbejdspladser? Nu er forandringen måske på vej
gastro 'Young Chef'-vinder har fået dødstrusler på Google Translate og sit livs værste måltid på en nu tidligere dansk Michelin-restaurant
gastro Anders Kuk jagter en Michelin-stjerne, men da han smagte kammeratens familie-gullasch, begyndte han at græde
gastro Emil og barndomsvennens nudelsuppe skaber kø i Aarhus' gader: ”Jeg tør godt at sige, at vi i hvert fald laver én af de bedste i Danmark”
gastro Denny ejer alle kokkes yndlingssted: ”Jeg har haft 20 timers arbejdsdage. Det er forresten ikke noget, man skal glorificere”
gastro Thomas Castberg kan ikke fordrage østers: ”Med det samme, jeg får en i munden, bliver jeg ramt af min brækrefleks”
gastro Lasse er kok på Saxo Bank-milliardærs øresort: ”Havtorn og lakrids er det værste, der er sket for dansk gastronomi”
gastro Danmarks 22-årige VM-guldvinder tager nordpå, når hun skal spise på den bedste restaurant, ingen kender
gastro Kokkelegende på afspadsering: ”Jeg er begyndt at handle i Brugsen og Netto, og det er gået op for mig, at der er stor forskel på, hvad den almindelige forbruger kan købe, og hvad en kok kan få fat i”
gastro Manden bag bistro Pastis: ”Jeg elsker spontane madture, og der er Bo Bech bare den bedste rejsebuddy”
podcast Kenneth Toft-Hansen om at drive Svinkløv Badehotel, glæden ved gode råvarer og om dengang, en kiropraktor gav ham en diskusprolaps
gastro Jonathan Berntsen: ”I Danmark er det blevet en dårlig trend, at mad skal tage 10 minutter at lave”