Kok Michael Pedersen elsker særligt sushisted i Hjørring: ”Kokken er ikke japaner, men han er fandeme dygtig til at lave sushi”

Michael Pedersen driver restaurant Tabu i Aalborg samt en lang række catering-, hotel- og sæsonkøkkener herunder Glashuset i Lønstrup og senest tilkomne, Kallehavegaard Badehotel. Vi har talt med ham om, hvilken hofret han serverer derhjemme, den bedste madby i verden, og hvad vi mangler i den danske madkultur. 

Kok Michael Pedersen elsker særligt sushisted i Hjørring: ”Kokken er ikke japaner, men han er fandeme dygtig til at lave sushi”
Offentliggjort

Findes der gastroturister i Nordjylland?

”Jeg synes, Nordjylland har fået meget fokus de seneste år. Folk er endelig ved at få øjnene op for, at der faktisk er nogen, der kan noget heroppe. Det giver nogle andre turister.

 I gamle dage på Tabu havde vi gæster, der fløj (fra København, red.) til Aalborg udelukkende for at spise på Tabu for så at flyve hjem igen samme aften. Det var før corona. 80 procent af vores gæster var fra andre steder end Aalborg dengang.” 

Hvorfor kom folk langvejs fra?