Dak Wichangoen: ”Der er sovs og kartofler til det hele. Det er virkelig særligt for Jylland”

Dak Wichangoen er udlært fra Brdr. Koch i Aarhus og var i mange år køkkenchef på Kiin Kiin på Nørrebro i København. Her fortæller hun om sit forhold til sin hjemegn, Østjylland.

Dak Wichangoen: ”Der er sovs og kartofler til det hele. Det er virkelig særligt for Jylland”
Offentliggjort

Hvad er din tilknytning til Østjylland?

”Jeg er vokset op i Midt- og Vestjylland, og jeg blev uddannet fra Teknisk Skole i Silkeborg. Jeg stod i lære i Aarhus hos Brdr. Koch. Efter mange år i København flyttede vi tilbage til Aarhus i 2021, hvor jeg bor tæt på vandet og skoven.”

Hvad er indbegrebet af Østjylland, hvad mad og drikke angår?

”Rigeligt med sovs, og det er jeg jo glad for, skal jeg skynde mig at sige. Jeg er en rigtig sovsepige, og jeg kan godt lide, at man ikke går sulten fra restauranten.