Martin er kok og kender Nordsjælland bedre end de fleste. Her er hans tips til de bedste steder

Martin Bjørn Nielsen er både født og opvokset i Hillerød, hvor han også bor i dag. Han er ejer af Restaurant Teddy by Bjørn, der ligger i hans hjemby, hvor han også er køkkenchef.

Martin er kok og kender Nordsjælland bedre end de fleste. Her er hans tips til de bedste steder
Offentliggjort

Hvad er din tilknytning til Nordsjælland?

”Hillerød er min hjemby, hvor min familie har boet i mange generationer. Jeg flyttede til København som 20-årig, da jeg kom i kokkelære på Søllerød Kro, men flyttede tilbage til Hillerød, da vi åbnede i sensommeren 2020.”

Hvad er indbegrebet af Nordsjælland, hvad mad og drikke angår?

”Nordsjælland er jo i og for sig kongens gamle jagtmarker. Der er ikke vanvittigt mange lokale retter, men det, vi har, er sindssygt godt. Svampe og bærbuske i Gribskov, dådyr i Store Dyrehave. Tager man op mod nordkysten, er der fisk og skaldyr. Nordsjælland er i min optik et kongeligt spisekammer med det bedste af det bedste.”