Chiara Barla elsker at spise middag på en særlig restaurant: ”Hver en bid giver mig gåsehud”

Den italienske kok Chiara Barla, 42, står bag caféerne og bagerierne Apotek 57, Lido og Riviera i København. Hun lytter til Cocteau Twins, drikker vin på Villette og drømmer om at bo på et hotel, hvor der er blåt både inde og ude.

Chiara Barla elsker at spise middag på en særlig restaurant: ”Hver en bid giver mig gåsehud”
Offentliggjort
Paywall preview

Hvilken bog ligger på dit natbord?

”The Creative Act: A Way of Being af Rick Rubin. Jeg kan godt lide hans teori om, at meningen med at skabe – eller kokkerere i mit tilfælde – ikke er at imponere eller stræbe efter perfektion, men at være til stede og finde glæde i processen ved at lave noget med kærlighed.”

Hvad er dit sommersoundtrack?

”’Cherry-colored funk’ af Cocteau Twins. Det perfekte chill og drømmeriske musik, når solen skinner, og alt går lidt langsommere.”