Hvordan kommer fremtidens restauranter til at se ud? Her er fem forudsigelser

Hvordan kommer fremtidens restauranter til at se ud? Her er fem forudsigelser 

I forsommeren var restaurationsbranchens fornemste kokkekomsammen, MAD Symposium, endelig tilbage efter syv års fravær. Noma var igen værter, og Gastro tog med som fluen på den regnvåde træflis for at finde ud af, hvad det nye sort bliver i restaurationsbranchen de kommende år.

Offentliggjort

KOKKE FRA HELE verden krammede og krammede og krammede ude foran teltet mellem oplæggene. De fleste var i regnjakker med kaffekopper i hånden. De kender hinanden fra køkkener på kryds og tværs af kontinenter.

Det var de helt store kanoner, der var der.

Thomas Keller hilste på Matty Matheson, der hilste på Jose Andrés, som hilste på Josh Nilan. Grundlæggeren af Patagonia-tøjmærket, Yvon Chouinard, var der også. Folk stod omkring ham, som var han statisk elektrisk.

Tunge danske kokke blandede sig også på den sommervåde træflis. Bo Bech stod og var høj sammen med Klaus Wittrup, og Claus Meyer gemte sig ved teltdugen med hættetrøjen surret sammen omkring ansigtet.