Efter flere sager om seksuellekrænkelser mod Kevin Spacey valgte Netflix at nedlægge ’House of Cards’. Men vi får alligevel en sidste sæson at slutte af på. I nat midt i Oscar uddelingens hektiske medieunivers offentliggjorde Netflix en 45 sekunders teaser til den kommende sjette og sidste sæson af den mørke serie om de korrumperede magtmænd.

I teaseren ser man Robin Wright i rollen som Claire Underwood stå i det ovale værelse klar til at overtage, hvor Kevin Spacey sluttede som Frank Underwood, med et selvsikkert smil, tilbageslikket hår og ordene:

”We are just getting started.”

I sidste års amerikanske præsidentvalgkamp kunne man følge Hillary Clinton gå efter USA's mest prestigefylde politiske titel som præsident af de forenede stater, og det er muligvis der, Netflix har fået idéen til at lade Claire Underwood overtage den faldende patriarks plads.

I teaserens første sekunder ser man et stort malet portræt af Bill Clinton, der sikkert ganske overlagt skal sammenblande de seksuelle skandaler, magtmennesker og den kvindekamp Hillary forsøgte at binde sig til.

Det er endnu ikke fastlagt, hvordan sæsonen får præmiere.

LÆS OGSÅ: Gør narkokokken Jesse Pinkman comeback? 'Breaking Bad'-skaber vil ikke afvise det

LÆS OGSÅ: Fem skuespillere, du (måske) ikke har lagt mærke til

LÆS OGSÅ: Claire Underwood overtager det ovale værelse i sidste sæson af ’House of Cards’