Gør narkokokken Jesse Pinkman comeback? 'Breaking Bad'-skaber vil ikke afvise det
Foto: AMC

Gør narkokokken Jesse Pinkman comeback? 'Breaking Bad'-skaber vil ikke afvise det

Her fem år efter afslutningen på kultserien 'Breaking Bad' kommer Vince Gilligan med sine tanker om, hvad der er sket med karakteren Jesse Pinkman - som han er åben overfor at genbruge i en anden serie.

Kan du huske sidste afsnit af 'Breaking Bad'?

Makkerparret Walter White og Jesse Pinkman var trængt op i en krog af en naziforsamling, som havde holdt Pinkman i fangeskab. De var ubevæbnet og chanceløse. 

Men så begik narkobaronen White vel nok sin største genistreg. Han fik placeret et fjernstyret automatgevær i bagagerummet af en bil ude foran bygningen. Mens White og Pinkman kastede sig ned på gulvet, udryddede de mange kugler nazisterne.

Metamfetamin-eventyret sluttede dog for White, som selv blev ramt og lå døende, da politiet stormede bygningen. Pinkman til gengæld nåede at sætte sig ind i en bil og køre fra området, hvilket var det sidste, vi så til ham.

Men hvad er der mon sket ham siden?

Det kommer skaberen af kultserien fra 2008 til 2013, Vince Gilligan, nu med sine tanker om. Han håber, at Pinkman ikke blev anholdt, og at han ikke længere er kriminel.

”Der kunne have været politi lige omkring det næste hjørne,” siger Vince Gilligan til Digital Spy.

”Eller der kunne have været en fremtid med frihed for ham.”

”Jeg kan personligt godt lide at tænke, at han slap væk, for han betalte sin pris ti gange. Jeg ved ikke rigtig, hvad han skulle lave af karriere. Jeg håber bare, at han slap væk og mødte nogle søde folk, og at han ikke blev kriminel igen og ikke oplevede de rædsler, som han stod overfor. Jeg har altid haft et blødt punkt for ham," fortsætter han.

Og det er slet ikke udelukket, at vi seere igen får Jesse Pinkman at se. Gilligan er åben overfor at give karakteren comeback i en anden serie.

”Man ved aldrig, om den karakter bliver genbrugt i fremtiden. Alt er muligt," siger han.

Der har været rygter om, at Jesse Pinkman kommer med i 'Breaking Bad's spin-off 'Better Call Saul'.

LÆS OGSÅ: Her er de bedste tv-serier i 2018 – indtil nu

LÆS OGSÅ: 'Peaky Blinders'-skaber: "Vold glorificeres kun, hvis den er umotiveret. I 'Peaky Blinders' har al volden en konsekvens"

LÆS OGSÅ: Tre TV-serier du skal se lige nu