Justice League
Foto: YouTube/Screendump Wonder Woman skal sammen med en række andre superhelte redde verden i den nye 'Justice League'-film.

Justice League trailer

Se den nye trailer til 'Justice League'

Der er en spritny trailer til efterårets mest imødesete og stjernespækkede superheltefilm.

I ‘Justice League’ samles de største helte i kampen for at redde verden under devisen ”Divided, we are not enough”.

Filmen, der er baseret på DC Comics’ tegneserieunivers, er den femte i superhelte-serien, som også tæller filmene ’Batman v Superman: Dawn of Justice’ og ’Wonder Woman’, som fik premiere tidligere i år.

Rent kronologisk udspiller filmens handling sig nogle måneder efter begivenhederne i ’Batman v Superman: Dawn of Justice’. Mens befolkningen er i sorg over Supermans død, ser ondskaben sit snit til at indhylle verden i mørke. 

Heldigvis er vi velsignet med et bredt katalog af beskyttere, og i den nyeste DC Comics-film slår Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg og the Flash pjalterne sammen i kampen mod superskurken Steppenwolf og hans hær af ”Parademons”.

Den stjernespækkede rolleliste tæller blandt andre Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa og Amy Adams – og så selvfølgelig også danske Connie Nielsen, der spillede en stor rolle i ’Wonder Woman’, som hun tidligere har fortalt Euroman om.

Warner Bros' store efterårssatsning ’Justice League’ har premiere den 16. november, og du kan få et lille smugkig på herlighederne lige her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Film