Glen Riddersholm: 5 spillere, jeg kommer til at savne til VM
Foto: Getty Images Gianluigi Buffon og Giorgio Chiellini.

Glen Riddersholm: 5 spillere, jeg kommer til at savne til VM

Sommerens slutrunde bliver ifølge den tidligere AGF- og FC Midtjylland-træner fattig på italiensk jerndefensiv og offensive raketter.

Gianluigi Buffon, Italien
”VM i Rusland kunne have været en exceptionel måde at slutte en fantastisk karriere af på, men desværre skulle det ikke blive sådan, og det ærgrer vel alle fodboldelskere. Han har jo ikke bare været en af verdens bedste målmænd igennem mange, mange år, han er også en kæmpe personlighed, som hører til ved et VM.”

Giorgio Chiellini, Italien
”Verdens bedste forsvarer med stort F. En af de få spillere tilbage, der mestrer den ædle kunst at forsvare sit mål og ser det som sin vigtigste opgave. Hans passion og udstråling er fantastisk, og mange af nutidens unge forsvarsspillere kan lære en hel del af ham, så ham kommer vi til at mangle.”

Leon Bailey, Jamaica
”Han er jamaicaner, men han har ikke taget en beslutning om, hvilket landshold han skal spille for (Jamaica eller England, red.) . Han har et ekstraordinært spark, og så har han en moderne spillestil, som kombinerer en utrolig speed med et teknisk højt niveau. Det er en af fremtidens stjerner, som med sin uimponerethed kunne have klædt VM.”

Gareth Bale, Wales
”Bale er en spiller, der bare bør spille VM. Desværre kunne Wales ikke kvalificere sig, og det er vores tab, for han vokser, når han spiller for sit land. Han er jo en individualist samtidig med, at han er en vanvittigt stærk holdspiller, så det er en stor stjerne, som jeg vil komme til at savne.”

Alexis Sánchez, Chile
”Alexis Sánchez har altid noget ekstraordinært at byde ind med. Han er en spiller, der kan det spektakulære, og det viser han især, når han optræder for Chile. Derfor er det også en spiller, som man selvfølgelig vil sukke efter til slutrunden.”

LÆS MERE: Mark Strudal: Her er VM's nye målslugere

LÆS MERE: Det nye kuld: 11 bud på årets unge VM-stjerne

LÆS MERE: Eurowoman kårer VM's flotteste spillere

Se, hvad vi ellers skriver om: Fodbold