Kylian Mbappé, Frankrig
”Han er spændende med sin power og sin speed, og han har en råstyrke, der gør, at han kan sætte sig igennem, og alene på den baggrund kommer han frem til rigtig mange ekstra chancer i forhold til så mange andre angribere. Når han i så ung en alder (19 år, red.) råder over den fysik og dynamik, kan han fortsat udvikle sig helt vildt teknisk."

Marcus Rashford, England
”Jeg holder sindssygt meget af Rashford. Han er en komplet angriber, der råder over en bred palette, som alle hold har behov for i moderne fodbold. Han har et fremragende drev med kuglen, han er sindssygt hurtig på futterne, og jeg elsker hans pågåenhed. Og så er hans sparketeknik på et meget højt niveau.”

Gabriel Jesus, Brasilien
”Når man indimellem kan holde en angriber som Sergio Agüero på bænken, taler det næsten sit eget sprog og vidner om meget høj kvalitet. Han er fantastisk rent teknisk og en spilintelligent fyr, som indgår godt i relationerne samtidig med, at han afslutter rigtigt skarpt.”

Marco Asensio, Spanien
”Han er måske en lidt atypisk angriber, men jeg synes, at han er utroligt spændende, og han har et kæmpe potentiale. Han er nok mere en polyvalent offensivspiller end en klassisk 9’er, men der er også mål i ham, og han er en spiller, som kan få meget spilletid for Spanien.”

Timo Werner, Tyskland
”Jeg tror, at han kommer til at være fast mand på det tyske landshold, ligesom vi har set med nogle af de store legender, som har siddet på den der 9’er position. Han er et rigtig godt bud på en arvtager efter Miroslav Klose og Mario Gómez, der kan få lige så mange landskampe og score lige så mange mål.”

LÆS MERE: Det nye kuld: 11 bud på årets unge VM-stjerne

LÆS MERE: Her kan du se fodboldlandsholdets kampe på storskærm

LÆS MERE: Underskriftindsamling: Udsæt VM, til Bendtner er klar