Frank Sinatras trandvilla er til salg for godt 80 millioner danske kroner eller 12,9 millioner dollars
Foto: TopTenRealEstateDeals.com

Frank Sinatras ekstravagante strandvilla i Malibu er sat til salg

Den kommende ejer kommer til at betale i dyre domme for husets kendisstatus.

Det kan godt være, at det er 20 år og et par måneder siden, at Frank Sinatra forlod denne jord, men for de største fans lever han stadig – og ligeledes gør de mange luksusejendomme, som han efterlod.
 
Nu har den ikoniske sangers efterkommere imidlertid besluttet at rydde lidt ud i de mange mansions, for netop nu er Frank Sinatras strandvilla i Malibu dukket op på millionærernes boligmarked for allerførste gang.
 
Med en pris på 12, 9 millioner dollars – svarende til godt 80 millioner danske kroner – er det et selvsagt et begrænset antal af mangemillionærer, der kan være med. Skulle du tilfældigvis være stenrig og hardcore Sinatra-beundrer, så er dette din unikke mulighed for at komme tættere på den ikoniske sanger.
 
Ifølge ejendomsmægleren byggede Frank og Barbara Sinatra Malibu-huset i start 90’erne, fordi parret elskede området mere end noget andet sted, og derfor besluttede at bygge en storslået villa med udsigt til Malibu Beach. Historien melder også, at Frank og Barbara Sinatra fyldte huset med deres nærmeste venner, familie og de største navne i Hollywood til fester med både drinks og mad ad libitum og pokerspil til langt ud på natten.
 
Om virkeligheden er så rosenrød, som ejendomsmægleren påstår, ved ingen, men under alle omstændigheder køber 80 millioner kroner dig 5.800 kvadratmeter med syv soveværelser, ni badeværelser, en mastersuite, en frisørsalon store spiseområder, et godt stykke privat strand med dertilhørende sauna.
 
Desuden synes 80 millioner at være en meget lille pris at betale, når man tænker på, hvad USA’s dyreste hus lige nu er prissat til.

Se fotos fra Sinatras strandvilla ved Malibu Beach herunder.

30966BroadBeach_WSJ-11.jpg

30966BroadBeach_WSJ-3.jpg30966BroadBeach_WSJ-13+(2).jpg

30966BroadBeach_WSJ-2 (1).jpg

30966BroadBeach_WSJ-4 (1).jpg

30966BroadBeach_WSJ-9.jpg

30966BroadBeach_WSJ-7.jpg

Alle fotos er fra TopTenRealEstateDeals.com

Se, hvad vi ellers skriver om: Bolig og USA