Selvom ejendomsmæglere har ry for at pynte lidt sandheden, når de skal hjælpe et godt boligsalg på vej, så har vi her fat i et hus, som bliver svært at oversælge. Det er nemlig intet mindre end ’The Chartwell Estate’, også kendt som det dyreste hus på det amerikanske boligmarked.
 
Huset, som ligger i rigmandsforstaden Bel Air, er sat til salg for 245 millioner dollar, svarende til cirka 1,5 milliarder danske kroner – eller 960 gennemsnitlige amerikanske huse. Det lyder måske som en voldsom pris, men til gengæld får man ubetinget ekstravagance for pengene. Den 25.000 kvadratmeter store grund kommer nemlig ikke bare med et prægtigt mansion med 11 soveværelser og 18 badeværelser. Med i prisen hører også en garage med plads til 40 biler, tennisbane, gæstehus med fem soveværelser og en vinkælder til 12.000 vinflasker for bare at nævne et par af The Chartwell Estates luksusfaciliteter.
 
Nok er der tale om et dyrt etablissement, men sidste år var det endnu dyrere. Business Insider rapporterer nemlig også, at ejendommen har kostet hele 350 millioner dollar, svarende til over 2 milliarder danske kroner. Set på den måde er The Chartwell Estate jo nærmest et prishug.
 
Se billederne af The Chartwell Estate herunder og på en ide om, hvad 1,5 milliarder krone kan købe dig på boligmarkedet.

hus 5.jpg

hus 4.jpg

hus 3.jpg

Chartwell-9.jpg

Chartwell-11.jpg

Chartwell-29 (1).jpg

Chartwell-46.jpg

Chartwell-62.jpg

875NimesRd_141.jpg

Chartwell-55.jpg

Læs mere om huset hos Business Insider.