search
Bliv Abonnent
Log ind
search
Mode
Kultur
Gastro
Sport
Livsstil
Podcast
Kontakt
profile
Vi fandt desværre ikke nogle resultater.
Velkommen tilbage
Ikke medlem endnu
E-mailadresse
Indtast korrekt e-mail
error
Password
Indtast password
error
Ugyldigt login! Prøv venligst igen.
Log ind
Glemt adgangskode
Er du abonnent på Euroman-magasinet?
Opret dig gratis her
Bliv Abonnent
Log ind
Mode
Ure
Jakkesæt
Tendenser
Skæg
Frisurer til mænd
Kultur
Podcast
Film
Serier
Musik
Gadgets
Gastro
Drinks
Cocktail
Opskrifter
Restauranter i København
Restauranter i Aarhus
Sport
Fodbold
Cykling
Formel 1
Håndbold
E-sport
Livsstil
Interview
Portræt
Rejser
Sundhed
Træning
Karriere
arrow right
Samfund
arrow right
Humor
arrow right
Design
arrow right
Teknik
arrow right
Motor
arrow right
Emner
arrow right
Om
arrow right
Kontakt
arrow right
Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage
Kokke
Gastro
Benjamin er 22 år, autodidakt, og så laver han mad på en af landets bedste restauranter
Den gastronomiske top i Danmark er for mange kendt som et lukket land. Undtagelsen, der bekræfter den regel, er Benjamin Rinne-Ridley. Han er 22 år gammel, bor hos sine forældre og er ansvarlig for al dej hos M…
Gastro
I en baggård på Nørrebro får man ifølge Babylon-kok Københavns bedste brunch
August Theil er chefkok på Restaurant Babylon i Søpavillonens hjerte, hvor der i stride strømme langes skaldyrsfad med mere ud til feststemte københavnere. Vi har mødt ham til en snak om en overset spansk madby…
Gastro
Claus Meyer: "Generelt synes jeg, at fløden fylder alt for meget i det danske køkken"
Gennem mere end 30 år har Claus Meyer udmærket sig som både tv-kok, serieiværksætter og forfatter til mere end 35 bøger. Ikke mindst har han også spillet en hovedrolle i udbredelsen af det nynordiske køkken som…
Gastro
Restauranten Studio genåbner i nye lokaler i Carlsberg Byen
Den Michelin-anerkendte køkkenchef Christoffer Sørensen slår sammen med sit team igen dørene op til Restaurant Studio. Denne gang i Carlsberg Byen.
Gastro
”Nogle sagde, at Paul Bocuse havde tabt sutten. Men for mig var det ud-af-kroppen-fantastisk”
Andreas Møller vender hjem fra Michelinstjerne i Paris til et par store kokkesko på Lumskebugten. Vi har talt med ham om hans livs bedste måltid, arven efter Erwin Lauterbach og den restaurant, man ikke må rejs…
Gastro
Kokkelegende på afspadsering: ”Jeg er begyndt at handle i Brugsen og Netto, og det er gået op for mig, at der er stor forskel på, hvad den almindelige forbruger kan købe, og hvad en kok kan få fat i”
Erwin Lauterbach har holdt kniven skarp i mere end fem årtier. Nu har han solgt Lumskebugten efter 11 år som ejer og chefkok og ser tilbage på en karriere med frankofili, stamgæster og et par hænder, der simpel…
Gastro
De kalder ham Sølvræven i branchen. Jens Peter Kolbeck er kokkenes kok
Jens Peter Kolbeck er en sand legende i kokkebranchen. Han har arbejdet for Paul Bocuse og kongehuset og vundet sølv ved det uofficielle verdensmesterskab i kokkekunst. Vi har mødt manden, de kalder for ’Kongen…
mere om
Kokke
Gastro
Landsholdets kok lancerer en burger i samarbejde med McDonald’s
McDonald’s er klar med et nyt burgersamarbejde, hvor fastfoodkæden har allieret sig med en ny gourmetkok. Denne gang er det Per Thøstesen, der lægger navn til og har lavet en ny Homestyle-burger.
Gastro
Manden bag bistro Pastis: ”Jeg elsker spontane madture, og der er Bo Bech bare den bedste rejsebuddy”
Mikkel Egelund driver bistro Pastis i Gothersgade i København, der langer op mod 400 tallerkner steak frites over disken om ugen. Her fortæller han om at tage på spontane madture med Bo Bech, en gave han modtog…
Podcast
Kenneth Toft-Hansen om at drive Svinkløv Badehotel, glæden ved gode råvarer og om dengang, en kiropraktor gav ham en diskusprolaps
I det nye afsnit af ’Sidelæns’ er vi kørt til Nordjylland for at tale med Kenneth Toft-Hansen, familiefar, badehotelforpagter og kok. Og, nå ja: Bocuse d’Or-vinder.
Gastro
Michelinkok laver ny burger sammen med McDonald’s
Jonathan Berntsen, kok og ejer af michelinrestauranten The Samuel, har atter lanceret en ny burger i samarbejde med McDonald’s. Denne gang kredser kokkens seneste kreation om en famøs salat.
Gastro
Jonathan Berntsen: ”I Danmark er det blevet en dårlig trend, at mad skal tage 10 minutter at lave”
Jonathan Berntsen fra succesrestauranten The Samuel har både en Michelin-stjerne og et samarbejde med McDonald's på CV’et. Vi har talt med ham om alt fra at vælge mad til vinen til danskernes unødvendige travlh…
Gastro
København bliver et fransk brasserie rigere: ”Fransk mad er meget mere end boeuf bearnaise”
Når det nye, franske brasserie Prins slår dørene op, vil det være i det klassiske franske køkkens ånd, men i mere moderne omgivelser. Og København har brug for et nyt brasserie, for bistroer er der nok af. Det …
Gastro
Opskrift: Sådan laver du Dak Wichangoens forårsruller
Forårsruller er noget af det bedste, der findes, når man har tømmermænd. Det mener dommer i Masterchef og tidligere Michelin-kok Dak Wichangoen, der deler sin opskrift på perfekte forårsruller her.
Gastro
Opskrift: Sådan laver du Dak Wichangoens dumplings
Dak Wichangoen, der er dommer i Masterchef og tidligere Michelin-kok, deler her sin opskrift på hjemmelavede dumplings, som er en af hendes favoritter.
Gastro
Dak Wichangoen: ”Det er fedt at få en Michelin-stjerne – indtil man har drukket sit glas champagne og kommer i tanke om, at man skal starte forfra igen i morgen”
Allerede som 25-årig blev Dak Wichangoen køkkenchef på Michelin-restauranten Kiin Kiin. I dag er hun blevet mor og har sagt sin stilling op, men arbejder stadig som dommer i Masterchef. Her fortæller hun, hvilk…
Gastro
Manden bag Gasoline Grill: ”Jeg spiser oftest på denne restaurant, fordi de har sindssygt gode vine, kompetent betjening og så bare god middelhavsmad”
Klaus Wittrup smagte en rigtig burger på en diner som 16-årig, da han i 1992 var udvekslingsstudent i USA. Det gjorde Thy-drengen til en selverklæret burger-nørd, og da han i 2016 fik lyst til at åbne sit eget …
vis
mere