search
Bliv Abonnent
Log ind
search
Mode
Kultur
Gastro
Sport
Livsstil
Podcast
Kontakt
profile
Vi fandt desværre ikke nogle resultater.
Bliv Abonnent
Log ind
Mode
Ure
Jakkesæt
Tendenser
Skæg
Frisurer til mænd
Kultur
Podcast
Film
Serier
Musik
Gadgets
Gastro
Drinks
Cocktail
Opskrifter
Restauranter i København
Restauranter i Aarhus
Sport
Fodbold
Cykling
Formel 1
Håndbold
E-sport
Livsstil
Interview
Portræt
Rejser
Sundhed
Træning
Karriere
arrow right
Samfund
arrow right
Humor
arrow right
Design
arrow right
Teknik
arrow right
Motor
arrow right
Emner
arrow right
Om
arrow right
Kontakt
arrow right
Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage
Kokke
Gastro
Kongen af svensk gastronomi: ”Det mærkeligste, jeg har spist, er panerede, friturestegte griseøjne”
Den tidligere fodboldspiller Björn Frantzén står bag Sveriges eneste trestjernede michelinrestaurant, og han bliver ved med at udvide foretagendet. Vi har stillet ham en række hurtige spørgsmål om, hvorfor Blac…
Livsstil
Hvis der er noget, Claus Meyer ikke gider om morgenen, er det at spise blendede grøntsager
En god start på dagen er guld værd. Her fortæller kok og iværksætter Claus Meyer om sin faste morgenrutine.
Gastro
Køkkenchef på Brøndums Hotel: ”Det siger mig ikke det store at sidde og spise en stor bøf”
Mikkel Heuck er født og opvokset i Hirtshals og har arbejdet som køkkenchef på Brøndums Hotel i Skagen siden 2022. Han har en fortid på bl.a. Marchal på d'Angleterre og Kong Hans Kælder i København.
Gastro
Søren Selin: ”Bestiller man takeaway, henter man det selv. At få det leveret med bud er simpelthen topmålet af dovenskab”
Søren Selin er manden og kokken bag den tostjernede restaurant AOC og den mere uformelle Trio. Vi har stillet ham en række gastronomiske kardinalspørgsmål, hvor han både taler om støv og insekter, god dåsemad o…
Gastro
”Det skete mere end én gang, at jeg sov i restauranten, fordi jeg ikke havde energi til at tage hjem”
Franske Bruno Verjus er blevet et fænomen på den kulinariske verdensscene. I en alder af 54 år besluttede den autodidakte kok sig for at åbne sin egen restaurant i Paris, og her 10 år senere står han med to Mic…
Gastro
Anellika er 23 år: ”Hvis jeg alligevel skulle være køkkenchef en dag, kunne jeg jo lige så godt blive det nu”
Anellika Ljungmann overtog i februar køkkenet på Bandholm Badehotel. Her fortæller hun om, hvordan man opgraderer kopnudler og om at sætte grænser for sig selv.
Gastro
En perlerække af landets bedste kokke var samlet for at hylde det franske køkken. Her er, hvad de serverede
Per Thøstesen åbnede Bistro Boheme tilbage i 2007, men i marts holdt han for første gang restauranten lørdagslukket og inviterede til kokketræf i den franske bistros tegn.
mere om
Kokke
Gastro
I et år har Sebastian arbejdet op mod 100 timer om ugen for at lave verdens bedste mad: ”Min søn har ikke set sin far så meget”
At forberede sig til det prestigefyldte Bocuse d’Or kræver slid, godt makkerskab og en enorm præcision.
Livsstil
James Price går i morgenkåbe til langt ud på eftermiddagen: ”Min kone kalder det min uniform”
En god start på morgenen er guld værd. Her fortæller altmuligmanden James Price om sin faste morgenrutine.
Gastro
Bo Bech er tilbage. Og selv spår han rosenkålsretten til 115 kroner til at blive en storsællert
Som en fodboldstjerne på fri transfer har Bo Bech de seneste år befundet sig i et restaurantlimbo, hvor intet køkken har været hans. Nu har han endelig åbnet sit nye sted. Og hans sans for at skabe mere end mad…
Gastro
Han er manden bag en af verdens mest hypede restauranter, og hans yndlingsspisested i Milano serverer kun indmad
Poul Andrias Ziska laver mad fra fjeldene, bølgerne, vinden, kulden og verdens ende. Men for den færøske kok var hjemstavnen Thorshavn ikke langt nok væk fra alting, så i 2021 rykkede Ziska sin restaurant, Koks…
Gastro
Da Claus Meyer mødte Barack Obama, var det som at møde en kær og længe ventet ven
I sin nye erindringsbog ’Drømmer’, der er skrevet i samarbejde med Peter Nicolai Gudme Christensen, udrulles historien om en af de vigtigste mænd i dansk gastronomis historie. Vi har fået lov at bringe et uddra…
Gastro
Skal verdens bedste restauranter absolut også være verdens dårligste arbejdspladser? Nu er forandringen måske på vej
Hvem skal redde en restaurationsbranche, der er ved at æde sig selv indefra? Måske dem, der er blevet skældt allermest ud i pressen for at være for hårde ved sine kokkeelever? Euroman har været en tur forbi Nom…
Gastro
'Young Chef'-vinder har fået dødstrusler på Google Translate og sit livs værste måltid på en nu tidligere dansk Michelin-restaurant
Michelin-guidens ’Young Chef’-vinder Christoffer Sørensen er køkkenchef på og medejer af Studio, der siden 2022 har haft til huse i Carlsbergbyen. Her fortæller han om sin aversion mod blåskimmelost, og hvorfor…
Gastro
Til gryderne! Nu afslører mesterkokken Bo Bech endelig sin nye restaurant
I flere år har kokken Bo Bech været uden restaurant. Det er slut nu, hvor han åbner nyt spisested på ikonisk adresse i Indre By.
Gastro
Anders Kuk jagter en Michelin-stjerne, men da han smagte kammeratens familie-gullasch, begyndte han at græde
Køkkenchef og medejer af den aarhusianske gourmetrestaurant Ghrelin, Anders ’Kuk’ Kristensen, fortæller her om en overset perle på tankstationen, Aarhus’ bedste durum og om en elsket fisk, han ikke kan fordrage…
Gastro
Hvordan smager en hund egentlig? Bocuse d’Or-vinderen ved det
Kenneth Toft-Hansen er forpagter af og køkkenchef på det legendariske Svinkløv Badehotel. Og så er han vinder af det uofficielle verdensmestersskab for kokke, Bocuse d’Or. Vi har taget en snak med ham om at spi…
vis
mere