search
Bliv Abonnent
Log ind
search
Mode
Kultur
Gastro
Sport
Livsstil
Podcast
Kontakt
profile
Vi fandt desværre ikke nogle resultater.
Bliv Abonnent
Log ind
Mode
Ure
Jakkesæt
Tendenser
Skæg
Frisurer til mænd
Kultur
Podcast
Film
Serier
Musik
Gadgets
Gastro
Drinks
Cocktail
Opskrifter
Restauranter i København
Restauranter i Aarhus
Sport
Fodbold
Cykling
Formel 1
Håndbold
E-sport
Livsstil
Interview
Portræt
Rejser
Sundhed
Træning
Karriere
arrow right
Samfund
arrow right
Humor
arrow right
Design
arrow right
Teknik
arrow right
Motor
arrow right
Emner
arrow right
Om
arrow right
Kontakt
arrow right
Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage
Kokke
Gastro
I et år har Sebastian arbejdet op mod 100 timer om ugen for at lave verdens bedste mad: ”Min søn har ikke set sin far så meget”
At forberede sig til det prestigefyldte Bocuse d’Or kræver slid, godt makkerskab og en enorm præcision.
Livsstil
James Price går i morgenkåbe til langt ud på eftermiddagen: ”Min kone kalder det min uniform”
En god start på morgenen er guld værd. Her fortæller altmuligmanden James Price om sin faste morgenrutine.
Gastro
Bo Bech er tilbage. Og selv spår han rosenkålsretten til 115 kroner til at blive en storsællert
Som en fodboldstjerne på fri transfer har Bo Bech de seneste år befundet sig i et restaurantlimbo, hvor intet køkken har været hans. Nu har han endelig åbnet sit nye sted. Og hans sans for at skabe mere end mad…
Gastro
Han er manden bag en af verdens mest hypede restauranter, og hans yndlingsspisested i Milano serverer kun indmad
Poul Andrias Ziska laver mad fra fjeldene, bølgerne, vinden, kulden og verdens ende. Men for den færøske kok var hjemstavnen Thorshavn ikke langt nok væk fra alting, så i 2021 rykkede Ziska sin restaurant, Koks…
Gastro
Da Claus Meyer mødte Barack Obama, var det som at møde en kær og længe ventet ven
I sin nye erindringsbog ’Drømmer’, der er skrevet i samarbejde med Peter Nicolai Gudme Christensen, udrulles historien om en af de vigtigste mænd i dansk gastronomis historie. Vi har fået lov at bringe et uddra…
Gastro
Skal verdens bedste restauranter absolut også være verdens dårligste arbejdspladser? Nu er forandringen måske på vej
Hvem skal redde en restaurationsbranche, der er ved at æde sig selv indefra? Måske dem, der er blevet skældt allermest ud i pressen for at være for hårde ved sine kokkeelever? Euroman har været en tur forbi Nom…
Gastro
'Young Chef'-vinder har fået dødstrusler på Google Translate og sit livs værste måltid på en nu tidligere dansk Michelin-restaurant
Michelin-guidens ’Young Chef’-vinder Christoffer Sørensen er køkkenchef på og medejer af Studio, der siden 2022 har haft til huse i Carlsbergbyen. Her fortæller han om sin aversion mod blåskimmelost, og hvorfor…
mere om
Kokke
Gastro
Til gryderne! Nu afslører mesterkokken Bo Bech endelig sin nye restaurant
I flere år har kokken Bo Bech været uden restaurant. Det er slut nu, hvor han åbner nyt spisested på ikonisk adresse i Indre By.
Gastro
Anders Kuk jagter en Michelin-stjerne, men da han smagte kammeratens familie-gullasch, begyndte han at græde
Køkkenchef og medejer af den aarhusianske gourmetrestaurant Ghrelin, Anders ’Kuk’ Kristensen, fortæller her om en overset perle på tankstationen, Aarhus’ bedste durum og om en elsket fisk, han ikke kan fordrage…
Gastro
Hvordan smager en hund egentlig? Bocuse d’Or-vinderen ved det
Kenneth Toft-Hansen er forpagter af og køkkenchef på det legendariske Svinkløv Badehotel. Og så er han vinder af det uofficielle verdensmestersskab for kokke, Bocuse d’Or. Vi har taget en snak med ham om at spi…
Gastro
Michelin-kok afskyr koriander: ”Det smager af brugt klud eller som at slikke på en våd hund”
Ejeren af den aarhusianske Michelin-restaurant Domestic, Christoffer Norton, fortæller her om en dansk klassiker på begravelsesmenuen, en restaurant med gakkede mennesker foran komfurerne og en opfordring til d…
Gastro
Emil og barndomsvennens nudelsuppe skaber kø i Aarhus' gader: ”Jeg tør godt at sige, at vi i hvert fald laver én af de bedste i Danmark”
Emil Fisker, som er en af de to mænd bag Aarhus’ mest populære ramen-restaurant, Gaijin Ramen, fandt kærligheden til den japanske nudelsuppe i New York. Alligevel gik der flere år, før han tog springet ud i at …
Gastro
Denny ejer alle kokkes yndlingssted: ”Jeg har haft 20 timers arbejdsdage. Det er forresten ikke noget, man skal glorificere”
På ekstremt få kvadratmeter driver Denny Backer Vangsted stedet, vi ikke vidste, vi manglede: Omegn & Venner i Torvehallerne. Vi har talt med manden bag det røde skæg og Københavns bedste spisebutik om kokkeliv…
Gastro
Thomas Castberg kan ikke fordrage østers: ”Med det samme, jeg får en i munden, bliver jeg ramt af min brækrefleks”
Den garvede ’Masterchef’-dommer og stjernekok Thomas Castberg fortæller om sit bedste måltid, de værste madtrends og et svært forhold til en ellers populær spise.
Gastro
Lasse er kok på Saxo Bank-milliardærs øresort: ”Havtorn og lakrids er det værste, der er sket for dansk gastronomi”
Lasse Zacho Andersen har iklædt sig chefforklædet på Saxo Bank-milliardæren Kim Fournais’ resort på Vejrø. Her fortæller køkkenchefen om arbejdet på Vejrø, sit bedste måltid og den værste madtrend.
Gastro
Danmarks 22-årige VM-guldvinder tager nordpå, når hun skal spise på den bedste restaurant, ingen kender
Elisabeth Madsen nåede et sine helt store livsmål, da hun som 22-årig stod skulder ved skulder med Brian Mark Hansen om at vinde guld til det uofficielle VM for kokke, Bocuse d’Or. Vi har sat Madsen stævne for …
Gastro
Benjamin er 22 år, autodidakt, og så laver han mad på en af landets bedste restauranter
Den gastronomiske top i Danmark er for mange kendt som et lukket land. Undtagelsen, der bekræfter den regel, er Benjamin Rinne-Ridley. Han er 22 år gammel, bor hos sine forældre og er ansvarlig for al dej hos M…
vis
mere