search
Bliv Abonnent
Log ind
search
Mode
Kultur
Gastro
Sport
Livsstil
Podcast
Kontakt
profile
Vi fandt desværre ikke nogle resultater.
Bliv Abonnent
Log ind
Mode
Ure
Jakkesæt
Tendenser
Skæg
Frisurer til mænd
Kultur
Podcast
Film
Serier
Musik
Gadgets
Gastro
Drinks
Cocktail
Opskrifter
Restauranter i København
Restauranter i Aarhus
Sport
Fodbold
Cykling
Formel 1
Håndbold
E-sport
Livsstil
Interview
Portræt
Rejser
Sundhed
Træning
Karriere
arrow right
Samfund
arrow right
Humor
arrow right
Design
arrow right
Teknik
arrow right
Motor
arrow right
Emner
arrow right
Om
arrow right
Kontakt
arrow right
Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage
Kokke
Gastro
'Young Chef'-vinder har fået dødstrusler på Google Translate og sit livs værste måltid på en nu tidligere dansk Michelin-restaurant
Michelin-guidens ’Young Chef’-vinder Christoffer Sørensen er køkkenchef på og medejer af Studio, der siden 2022 har haft til huse i Carlsbergbyen. Her fortæller han om sin aversion mod blåskimmelost, og hvorfor…
Gastro
Til gryderne! Nu afslører mesterkokken Bo Bech endelig sin nye restaurant
I flere år har kokken Bo Bech været uden restaurant. Det er slut nu, hvor han åbner nyt spisested på ikonisk adresse i Indre By.
Gastro
Anders Kuk jagter en Michelin-stjerne, men da han smagte kammeratens familie-gullasch, begyndte han at græde
Køkkenchef og medejer af den aarhusianske gourmetrestaurant Ghrelin, Anders ’Kuk’ Kristensen, fortæller her om en overset perle på tankstationen, Aarhus’ bedste durum og om en elsket fisk, han ikke kan fordrage…
Gastro
Hvordan smager en hund egentlig? Bocuse d’Or-vinderen ved det
Kenneth Toft-Hansen er forpagter af og køkkenchef på det legendariske Svinkløv Badehotel. Og så er han vinder af det uofficielle verdensmestersskab for kokke, Bocuse d’Or. Vi har taget en snak med ham om at spi…
Gastro
Michelin-kok afskyr koriander: ”Det smager af brugt klud eller som at slikke på en våd hund”
Ejeren af den aarhusianske Michelin-restaurant Domestic, Christoffer Norton, fortæller her om en dansk klassiker på begravelsesmenuen, en restaurant med gakkede mennesker foran komfurerne og en opfordring til d…
Gastro
Emil og barndomsvennens nudelsuppe skaber kø i Aarhus' gader: ”Jeg tør godt at sige, at vi i hvert fald laver én af de bedste i Danmark”
Emil Fisker, som er en af de to mænd bag Aarhus’ mest populære ramen-restaurant, Gaijin Ramen, fandt kærligheden til den japanske nudelsuppe i New York. Alligevel gik der flere år, før han tog springet ud i at …
Gastro
Denny ejer alle kokkes yndlingssted: ”Jeg har haft 20 timers arbejdsdage. Det er forresten ikke noget, man skal glorificere”
På ekstremt få kvadratmeter driver Denny Backer Vangsted stedet, vi ikke vidste, vi manglede: Omegn & Venner i Torvehallerne. Vi har talt med manden bag det røde skæg og Københavns bedste spisebutik om kokkeliv…
mere om
Kokke
Gastro
Thomas Castberg kan ikke fordrage østers: ”Med det samme, jeg får en i munden, bliver jeg ramt af min brækrefleks”
Den garvede ’Masterchef’-dommer og stjernekok Thomas Castberg fortæller om sit bedste måltid, de værste madtrends og et svært forhold til en ellers populær spise.
Gastro
Lasse er kok på Saxo Bank-milliardærs øresort: ”Havtorn og lakrids er det værste, der er sket for dansk gastronomi”
Lasse Zacho Andersen har iklædt sig chefforklædet på Saxo Bank-milliardæren Kim Fournais’ resort på Vejrø. Her fortæller køkkenchefen om arbejdet på Vejrø, sit bedste måltid og den værste madtrend.
Gastro
Danmarks 22-årige VM-guldvinder tager nordpå, når hun skal spise på den bedste restaurant, ingen kender
Elisabeth Madsen nåede et sine helt store livsmål, da hun som 22-årig stod skulder ved skulder med Brian Mark Hansen om at vinde guld til det uofficielle VM for kokke, Bocuse d’Or. Vi har sat Madsen stævne for …
Gastro
Benjamin er 22 år, autodidakt, og så laver han mad på en af landets bedste restauranter
Den gastronomiske top i Danmark er for mange kendt som et lukket land. Undtagelsen, der bekræfter den regel, er Benjamin Rinne-Ridley. Han er 22 år gammel, bor hos sine forældre og er ansvarlig for al dej hos M…
Gastro
I en baggård på Nørrebro får man ifølge Babylon-kok Københavns bedste brunch
August Theil er chefkok på Restaurant Babylon i Søpavillonens hjerte, hvor der i stride strømme langes skaldyrsfad med mere ud til feststemte københavnere. Vi har mødt ham til en snak om en overset spansk madby…
Gastro
Claus Meyer: "Generelt synes jeg, at fløden fylder alt for meget i det danske køkken"
Gennem mere end 30 år har Claus Meyer udmærket sig som både tv-kok, serieiværksætter og forfatter til mere end 35 bøger. Ikke mindst har han også spillet en hovedrolle i udbredelsen af det nynordiske køkken som…
Gastro
Restauranten Studio genåbner i nye lokaler i Carlsberg Byen
Den Michelin-anerkendte køkkenchef Christoffer Sørensen slår sammen med sit team igen dørene op til Restaurant Studio. Denne gang i Carlsberg Byen.
Gastro
”Nogle sagde, at Paul Bocuse havde tabt sutten. Men for mig var det ud-af-kroppen-fantastisk”
Andreas Møller vender hjem fra Michelinstjerne i Paris til et par store kokkesko på Lumskebugten. Vi har talt med ham om hans livs bedste måltid, arven efter Erwin Lauterbach og den restaurant, man ikke må rejs…
Gastro
Kokkelegende på afspadsering: ”Jeg er begyndt at handle i Brugsen og Netto, og det er gået op for mig, at der er stor forskel på, hvad den almindelige forbruger kan købe, og hvad en kok kan få fat i”
Erwin Lauterbach har holdt kniven skarp i mere end fem årtier. Nu har han solgt Lumskebugten efter 11 år som ejer og chefkok og ser tilbage på en karriere med frankofili, stamgæster og et par hænder, der simpel…
Gastro
De kalder ham Sølvræven i branchen. Jens Peter Kolbeck er kokkenes kok
Jens Peter Kolbeck er en sand legende i kokkebranchen. Han har arbejdet for Paul Bocuse og kongehuset og vundet sølv ved det uofficielle verdensmesterskab i kokkekunst. Vi har mødt manden, de kalder for ’Kongen…
vis
mere