Annonse
Hop til hovedindhold
    • Livsstil
    • Kultur
    • Mode
    • Gastro
    • Mennesker
    • Samfund
    • Sport
    • Podcast
    • Opskrifter
    • Karriere
    • Motor
    • Emner
    • Om
    • Rejser
    • Kontakt
Site logo

Euroman er Danmarks eneste originale magasin for mænd. Magasinet er siden 1992 udkommet med grundig reportagejournalistik, interviews med mænd (og kvinder), der gør en forskel, og veloplagt vejvisning til alt det, du kan bruge din tid og opmærksomhed på. Vi sætter en ære i at finde og kuratere det bedste indenfor mode, design, restauranter, rejser og oplevelser, som gør den moderne mands liv lidt bedre at leve.

Køb abonnement
  • Eurowoman
  • RUM
  • RUM international
  • Boligliv
  • Gastro
  • Fit Living
  • Vores Børn
  • Alt for damerne
  • Hendes Verden
  • Hjemmet
  • Her og Nu
Digital
  • Alt.dk
  • Baby.dk
  • Flipp
  • Sponsoreret
Partnere
  • Jollyroom.dk
  • KitchenOne.dk
  • Med24.dk
  • Outnorth.dk
  • Roboteksperten.dk
  • Andlight.dk
Kontakt
  • Annoncering
  • Kontakt
  • Om redaktionen
  • Nyhedsbrev
  • Cookiepolitik
  • Privatlivspolitik

Story House Egmont A/S
Strødamvej 46
2100 København Ø
TLF: 70 20 31 00
CVR: 83131128

Company logo
Gå til forside. Logo, euroman.dk
  • Livsstil
  • Kultur
  • Mode
  • Gastro
  • Mennesker
  • Podcast
  • Kontakt
  • Bliv Abonnent
  • Log ind
  • Min konto
Annonse
For køkkenchef Daniel McBurnie er én ting afgørende for, om han genbesøger en restaurant

gastro

For køkkenchef Daniel McBurnie er én ting afgørende for, om han genbesøger en restaurant

Rasmus Kofoed forlader Kadeau: ”Jeg kan godt forstå, hvis man tænker: ’Hold kæft, det lyder som en forhastet beslutning’”

gastro

Rasmus Kofoed forlader Kadeau: ”Jeg kan godt forstå, hvis man tænker: ’Hold kæft, det lyder som en forhastet beslutning’”

Danmark elsker stjernebesat mad: Og du gætter aldrig, hvor michelinstjernerne bliver uddelt næste år

gastro

Danmark elsker stjernebesat mad: Og du gætter aldrig, hvor michelinstjernerne bliver uddelt næste år

Københavnsk toprestaurant lukker og slukker

gastro

Københavnsk toprestaurant lukker og slukker

Det store overblik: Disse danske restauranter har michelinstjerner. Og disse er blevet forbigået

gastro

Det store overblik: Disse danske restauranter har michelinstjerner. Og disse er blevet forbigået

Hvor meget bedre bliver ens liv af at spise en middag til 35.000 kroner?

gastro

Hvor meget bedre bliver ens liv af at spise en middag til 35.000 kroner?

Årets Michelin-guide er her. Og Danmark har fået endnu en trestjernet restaurant

gastro

Årets Michelin-guide er her. Og Danmark har fået endnu en trestjernet restaurant

Michelin-stjerneregn: Seks restauranter med 12 stjerner besøger Tivoli i 2024

gastro

Michelin-stjerneregn: Seks restauranter med 12 stjerner besøger Tivoli i 2024

Hvis du troede, det var svært at få bord på Alchemist, bliver det kun sværere. Restauranten rykker nemlig ud i rummet

gastro

Hvis du troede, det var svært at få bord på Alchemist, bliver det kun sværere. Restauranten rykker nemlig ud i rummet

Nu er det muligt at tage Alchemist med hjem – sådan da

gastro

Nu er det muligt at tage Alchemist med hjem – sådan da

Annonse
Bliver trestjernet det nye svar på fem stjerner? Michelin-guiden kaster sig over verdens hoteller

livsstil

Bliver trestjernet det nye svar på fem stjerner? Michelin-guiden kaster sig over verdens hoteller

Nu har du en chance for at spise på Alchemist – allerede i denne måned

gastro

Nu har du en chance for at spise på Alchemist – allerede i denne måned

'Young Chef'-vinder har fået dødstrusler på Google Translate og sit livs værste måltid på en nu tidligere dansk Michelin-restaurant

gastro

'Young Chef'-vinder har fået dødstrusler på Google Translate og sit livs værste måltid på en nu tidligere dansk Michelin-restaurant

Den tostjernede Michelin-kok Mark Lundgaard sværger til én særlig kebabbutik: ”Hvis min BMI tillod det, ville jeg spise der langt mere, end jeg gør nu”

gastro

Den tostjernede Michelin-kok Mark Lundgaard sværger til én særlig kebabbutik: ”Hvis min BMI tillod det, ville jeg spise der langt mere, end jeg gør nu”

”Hvis ikke man kan drive sin forretning uden at skamride sit personale, har man ikke en levedygtig butik”

gastro

”Hvis ikke man kan drive sin forretning uden at skamride sit personale, har man ikke en levedygtig butik”

Dansk Michelin-kok springer ud som rapper

gastro

Dansk Michelin-kok springer ud som rapper

Claus Henriksen ved, hvordan man får sig en Michelin-stjerne

sommeravisen

Claus Henriksen ved, hvordan man får sig en Michelin-stjerne

Ejer efter mistet Michelin-stjerne: ”Den manglende passion hos den nye generation gør, at de ikke kan tåle, at man siger noget i en lidt hårdere tone”

gastro

Ejer efter mistet Michelin-stjerne: ”Den manglende passion hos den nye generation gør, at de ikke kan tåle, at man siger noget i en lidt hårdere tone”

Ny fransk bistro åbner i det indre København

gastro

Ny fransk bistro åbner i det indre København

Danske iværksættere laver smagsbomber af madaffald i samarbejde med tidligere Michelin-kok

gastro

Danske iværksættere laver smagsbomber af madaffald i samarbejde med tidligere Michelin-kok

Tidligere Michelin-kok åbner ny restaurant i Sydhavnen: ”Det skal være en ’gourmet light’-oplevelse, hvor vi bruger de samme gode råvarer, som man bruger på de bedste Michelin-restauranter”

gastro

Tidligere Michelin-kok åbner ny restaurant i Sydhavnen: ”Det skal være en ’gourmet light’-oplevelse, hvor vi bruger de samme gode råvarer, som man bruger på de bedste Michelin-restauranter”

Pasta med et strejf af Michelin: Sådan laver du Jonathan Berntsens signatur-pastaret

gastro

Pasta med et strejf af Michelin: Sådan laver du Jonathan Berntsens signatur-pastaret

Annonse
Gasoline Grill får michelinkoks fasansandwich på weekendmenuen

gastro

Gasoline Grill får michelinkoks fasansandwich på weekendmenuen

René Mammen: ”Jeg lærer aldrig at spise risengrød. Fy for fanden”

gastro

René Mammen: ”Jeg lærer aldrig at spise risengrød. Fy for fanden”

Milton Abel: 'Jeg tror, at man som kok skal have en smule arrogance indkodet for at klare sig godt i branchen'

gastro

Milton Abel: "Jeg tror, at man som kok skal have en smule arrogance indkodet for at klare sig godt i branchen"

Bocuse d'Or-vinderen har en kniv til 29 kroner, han ikke kan leve uden

gastro

Bocuse d'Or-vinderen har en kniv til 29 kroner, han ikke kan leve uden

'Det her er en michelinrestaurant. Hvis stjernen skulle ryge en dag, vil det også være mit endeligt som køkkenchef'

gastro

"Det her er en michelinrestaurant. Hvis stjernen skulle ryge en dag, vil det også være mit endeligt som køkkenchef"

Andreas Bagh: ”Et sted som d’Angleterre skal man være fleksibel og imødekommende”

gastro

Andreas Bagh: ”Et sted som d’Angleterre skal man være fleksibel og imødekommende”

Skuffende at Michelin ikke belønner provinsen

gastro

Skuffende at Michelin ikke belønner provinsen

Restaurantanmeldelse: Alchemist 2.0 er en verdenssensation

gastro

Restaurantanmeldelse: Alchemist 2.0 er en verdenssensation

Dansk Michelin-favorit vil bringe gastronomien op på højeste niveau i Oslo

gastro

Dansk Michelin-favorit vil bringe gastronomien op på højeste niveau i Oslo

Stjerne-odds: Det kan du vinde på Michelin-uddelingen

gastro

Stjerne-odds: Det kan du vinde på Michelin-uddelingen

3 Michelin-restauranter på Mallorca, du har råd til

gastro

3 Michelin-restauranter på Mallorca, du har råd til

Skyhøj satsning: Ny restaurant serverer barmad som du aldrig har fået den før

gastro

Skyhøj satsning: Ny restaurant serverer barmad som du aldrig har fået den før

Stjernekokken Torsten Vildgaard fortæller om sin passion for madlavning

livsstil

Stjernekokken Torsten Vildgaard fortæller om sin passion for madlavning

Gastros anmelder om verdens bedste restaurant: ”Folk er trætte af, at det skal være vildt og skævt”

gastro

Gastros anmelder om verdens bedste restaurant: ”Folk er trætte af, at det skal være vildt og skævt”

Det her er lammekødet på verdens bedste restaurant

gastro

Det her er lammekødet på verdens bedste restaurant

Smukt værk om Bornholm er blandt verdens tre bedste kogebøger

gastro

Smukt værk om Bornholm er blandt verdens tre bedste kogebøger

White Guide vs. Michelin: 'White Guide vinder på den korte bane, men gider man læse en hel novellesamling?'

kultur

White Guide vs. Michelin: "White Guide vinder på den korte bane, men gider man læse en hel novellesamling?"

Annonse
Site logo

Euroman er Danmarks eneste originale magasin for mænd. Magasinet er siden 1992 udkommet med grundig reportagejournalistik, interviews med mænd (og kvinder), der gør en forskel, og veloplagt vejvisning til alt det, du kan bruge din tid og opmærksomhed på. Vi sætter en ære i at finde og kuratere det bedste indenfor mode, design, restauranter, rejser og oplevelser, som gør den moderne mands liv lidt bedre at leve.

Køb abonnement
  • Eurowoman
  • RUM
  • RUM international
  • Boligliv
  • Gastro
  • Fit Living
  • Vores Børn
  • Alt for damerne
  • Hendes Verden
  • Hjemmet
  • Her og Nu
Digital
  • Alt.dk
  • Baby.dk
  • Flipp
  • Sponsoreret
Partnere
  • Jollyroom.dk
  • KitchenOne.dk
  • Med24.dk
  • Outnorth.dk
  • Roboteksperten.dk
  • Andlight.dk
Kontakt
  • Annoncering
  • Kontakt
  • Om redaktionen
  • Nyhedsbrev
  • Cookiepolitik
  • Privatlivspolitik

Story House Egmont A/S
Strødamvej 46
2100 København Ø
TLF: 70 20 31 00
CVR: 83131128

Company logo