gastro Det vakte ramaskrig, da Dani lukkede sin restaurant. Hans nye sted er absolut er et besøg værd
gastro Nicolai Nørregaard kunne sagtens vælge den trygge mellemvej, men insisterer på, at hans restaurant skal være noget særligt
gastro Man siger i restaurationsbranchens kroge, at denne fynske restaurant leverer landets bedste service
gastro Hver søndag spiser michelinparret Nicky Arentsen og Emma Nørbygaard frokost på den samme restaurant: ”Vi sidder altid det samme sted”
gastro Alexander står bag restauranten på d’Angleterre, men i sin fritid spiser han lige rundt om hjørnet: ”Her føler man sig godt tilpas, uanset om det er tirsdag eller fredag”
gastro Ordet ’unik’ bliver ofte misbrugt i fine dining-verdenen. Men på denne restaurant holder det stik
gastro Falsled Kro-kok Simon Juel sigtede efter stjernerne, men landede på månen: ”Solen stod også op i morges”
gastro Rasmus Kofoed forlader Kadeau: ”Jeg kan godt forstå, hvis man tænker: ’Hold kæft, det lyder som en forhastet beslutning’”
gastro Danmark elsker stjernebesat mad: Og du gætter aldrig, hvor michelinstjernerne bliver uddelt næste år
gastro Det store overblik: Disse danske restauranter har michelinstjerner. Og disse er blevet forbigået
gastro Hvis du troede, det var svært at få bord på Alchemist, bliver det kun sværere. Restauranten rykker nemlig ud i rummet
livsstil Bliver trestjernet det nye svar på fem stjerner? Michelin-guiden kaster sig over verdens hoteller
gastro 'Young Chef'-vinder har fået dødstrusler på Google Translate og sit livs værste måltid på en nu tidligere dansk Michelin-restaurant
gastro Den tostjernede Michelin-kok Mark Lundgaard sværger til én særlig kebabbutik: ”Hvis min BMI tillod det, ville jeg spise der langt mere, end jeg gør nu”
gastro ”Hvis ikke man kan drive sin forretning uden at skamride sit personale, har man ikke en levedygtig butik”
gastro Ejer efter mistet Michelin-stjerne: ”Den manglende passion hos den nye generation gør, at de ikke kan tåle, at man siger noget i en lidt hårdere tone”
gastro Tidligere Michelin-kok åbner ny restaurant i Sydhavnen: ”Det skal være en ’gourmet light’-oplevelse, hvor vi bruger de samme gode råvarer, som man bruger på de bedste Michelin-restauranter”
gastro Milton Abel: "Jeg tror, at man som kok skal have en smule arrogance indkodet for at klare sig godt i branchen"
gastro "Det her er en michelinrestaurant. Hvis stjernen skulle ryge en dag, vil det også være mit endeligt som køkkenchef"