Skal du snart til Madrid? Her er tre gode restauranter, du ikke må snyde dig selv for

Vi har besøgt nogle af Madrids mest markante spiseoplevelser.

Skal du snart til Madrid? Her er tre gode restauranter, du ikke må snyde dig selv for
Offentliggjort

BiBo

BiBo er Dani Garcías bud på et storbybrasserie med andalusisk stemning. Restauranten på Paseo de la Castellana breder sig over 800 kvadratmeter i et højloftet lokale med sildebensparket og en cirkulær spisebar prydet af en stor, hvid varmluftballon, der strækker sig op til loftet. 

På de hvide vægge hænger tusindvis af hvide pærer, der skal transportere gæsten til Garcías Andalusien og byfesten Feria de Málaga, hvor byen lyses op af tusindvis af lamper. Det var på BiBo, at Dani García for første gang præsenterede sin berømte briochebolle med braiserede og glaserede oksehaler og den hemmelige bull sauce, som blev forlægget for hans McDonald’s-eventyr. 

Den fås også her sammen med en række kulinariske klassikere med inspiration fra både Andalusien, Frankrig, Peru og Italien. Fx ceviche, tuntatar med soja, sesamcreme og saltet æggeblomme og stegt kylling med cremesauce og morkler.