Det vakte ramaskrig, da Dani lukkede sin restaurant. Hans nye sted er absolut er et besøg værd
Tre uger efter Dani García fik tre michelinstjerner i 2018, lukkede han sin restaurant. Men bedst som han troede han var færdig med Michelin, åbnede han Smoked Room i Madrid, som fik to stjerner et halvt år efter åbningen. Her er røg den røde tråd i køkkenet, men der er også ild i den andalusiske koks forretningsplaner.
I 2018 HAVDE Dani García det hele. Troede han. Den andalusiske kok havde i årevis stræbt slidsomt efter stjernerne i køkkenet på sin restaurant Dani García i Marbella.
Og endelig, i november 2018, kunne han krone indsatsen med tre michelinstjerner over døren. Men så gjorde han noget, der trak tæppet væk under den spanske gastronomiske verden.
Bare tre uger senere smed han nemlig det hele fra sig, da han annoncerede, at den kommende sæson ville blive den sidste. Med den manøvre vinkede han samtidig farvel til sine nyerhvervede tre stjerner.
Et træk, som vakte ramaskrig i den gastronomiske verden og i de spanske medier, som skældte ud over hans beslutning. Ingen forstod ham. For hvorfor i alverden vælger man at lukke sin restaurant, når man endelig kan smykke den med den ultimative kokkedrøm?