Havudsigt og lav sol ved to af de bedre borde i Kongeriget.

Leder man længe efter guldet for enden af regnbuen, finder man denne restaurant

Få steder formår at forene kreativitet, terroir og kokkekunst som Kadeau. I København er restauranten det nærmeste, man kommer på en bornholmsk ambassade, og på Bornholm bliver alt sat på spidsen.

Offentliggjort

”Der kan kun være to grunde til, at du er så tørstig. Enten er du ved at finde ud af, at du har diabetes. Eller også har du spist en saltstegt sild.”

Jeg er på mit sjette glas vand, og mit svælg føles stadig, som om jeg har løbet et maratonløb i 28 graders varme. Min tørst er uslukkelig. 

Heldigvis er jeg ret sikker på, at jeg ikke er ved at få diabetes, men at mit unormale væskebehov blot skyldes den saltstegte sild, jeg sammen med Nicolai Nørregaard spiste på Aarsdale Røgeri for en time siden. 

Jeg er taget til Bornholm – hans ø –for at bruge en hel dag med ham. For skal man forstå Kadeau, som han er køkkenchef og medejer af, skal man også forstå Nicolai – og Bornholm. De tre ting hænger uløseligt sammen.