Jeg har ikke noget nytårsforsæt som sådan.

Kalenderen skal ikke bestemme over mig. Hvis jeg vil stoppe med at ryge, kan jeg lige så godt gøre det i maj. Så kan jeg også nå at begynde inden.

Når det så er sagt, så har jeg ikke været på eb.dk eller bt.dk siden første januar, men jeg vil ikke kalde det et nytårsforsæt - snarere sund fornuft.

Jeg har også forsøgt at parkere min iPhone i slukket tilstand, når jeg er kommet hjem fra arbejde. Det har fungeret godt og givet mig lejlighed til blandt andet at læse en rigtig bog for første gang i lang tid.

Det vil jeg gøre noget mere.

Men nytåret er en dejlig mulighed for at rydde lidt op. I garderoben - hvis det har ligget uberørt i 2014, må det lade livet. I mail-indbakken - nu er det på tide at slette de mails om DR MAMA. Men også på telefonen.

Jeg bruger min telefon til alt. Tanker, ideer og dårlige vitser bliver skrevet ind i Noter.
Og så blir der taget billeder. Masser af billeder.

Årsskiftet er en god anledning til at rydde lidt op i fotoalbummet og kigge lidt på bilederne for 2014 og se, om jeg kan bruge dem til noget i 2015.Grisen Otto. Min hustru og jeg havde æren af at passe en lille gris i en måned for at se, om vi kunne spise den til sidst.

Grisen var enormt sød, og der var virkelig mange, der havde en holdning til den lille gris.
Mange var rasende - ingen vidste rigtig, hvad de var rasende over.
Det endte med at grisen overlevede og raseriet døde.

I 2015 vil jeg tælle til 10 inden jeg hidser mig op.Jeg var med til at skyde Smukfest CPH i gang og havde ved den lejlighed inviteret en flok festivalgæster med på scenen. Blandt andet en meget lille, men meget stor Christopher-fan.

Christopher skal spille koncert umiddelbart efter, og den lille pige får at vide, at hun ikke får lejlighed til at møde sit store idol, da han forbereder sig.
Omstændighederne vil, at Christopher får øje på den lille pige, der naturligvis stivner ved synet af stjernen. På trods af at han skal give koncert få minutter senere, tager han sig tid til at give den lille pige et kram, hun altid vil huske. Det er overskud.

Sådan vil jeg også være i 2015. Ikke ungpigekrammende popstjerne, men overskudsagtig.Da 17 årige Malala fik Nobels Fredspris, fik det mig til at tænke på, hvordan det ville have set ud, hvis Malala havde haft min barndom.
Hun havde nok ikke fået Nobels Fredspris så.

Jeg vil ha’ Nobels Fredspris i 2015At lave tv får dig nogen gange ud i situationer, som jeg ikke havde regnet med, jeg ville komme ud i. Optagelserne til den her dummy blev aldrig brugt.
Men der var nogle strandgæster, der fik en på opleveren

Jeg vil nyde hvert vanvittigt øjeblik i 2015

 


2014 blev året hvor jeg for alvor fik gang i at drille min kollega Emil. Jeg håber, det fortsætter i 2015, og jeg håber, han ved, det er for sjov.

Jeg vil fortsætte med at drille Emil hele 2015

 

Jeg har lært at deale med folk, der går i for små sko. Det er kun deres fødder, det går ud over.
Men folk der går med for små briller - dem er jeg stadig bange for. Her på billedet ser vi en klassisk skoleskyderbrille.

Jeg vil være på vagt over for små briller i hele 2015Jeg møder af og til spørgsmålet om, hvorvidt noget, jeg gør eller siger, er ironisk. Som regel ved jeg det, men jeg befinder mig engang imellem i en gråzone, hvor jeg ikke helt ved det selv.
Som her, hvor jeg laver en Brian Laudrup foran Jesus.

I 2015 vil jeg fortsætte med at gøre ting uden helt at vide hvorfor2014 var året, hvor jeg første gang fik pik. Hundepik på en restaurant i Kina. Det var modbydeligt.

Jeg vil smage på det hele i 2015. Dog ikke mere pik til mig, tak.Sidste år satte jeg mig for at få lov til at skrive årets historie til Pigekorets Julekoncert. Det var tæt på at lykkes, og jeg lavede et fint foreslag, som desværre ikke gik igennem.

Jeg vil lade den lille nisse rejse sig igen i 2015 og blive ved med at kæmpe for mine målTeam Tvilling gennemførte en Iron Man.
Geo og jeg skrev en Skønhedsguide.
Det er to meget forskellige ting.

I 2015 vil jeg enten gennemføre en Iron Man eller skrive en bog mere.

Det var rart at få ryddet op og få kigget frem.

Uanset hvad du har sat dig for, håber jeg, det lykkes, og jeg håber, vi ses i 2015.

LÆS OGSÅ: Stenalderkost er bag os. Nu er det guldalderen, der er det the shit

LÆS OGSÅ: Man lægger ikke medisterpølse på Instagram

LÆS OGSÅ: Derfor er 'Knaldperlen tit i dit tv