Opskrift:
Er du begyndt på nytårsplanlægningen? Her er en forret, der giver en dejlig frisk start på middagen
Servér en omgang østers med agurkesaft, bladselleri og rogn, inden du hopper ind i det nye år.

Ingredienser
- 2 agurker
- 2 stængler bladselleri
- 12 østers
- 75 g ørredrogn (eller caviar, hvis du er i det humør)
- Rigtig god olivenolie
- 1 lille håndfuld kørvel
Fremgangsmåde
- Skær agurkerne i grove stykker, og skær den ene stængel bladselleri i tykke skiver.
- Blend det sammen, til det er helt finkornet, og kom det igennem en sigte og derefter gennem et kaffefilter.
- Skær den sidste stængel bladselleri i papirtynde skiver.
- Åbn østersene, og skær hver østers i 2-3 stykker.
- Anret stykkerne i afkølede dybe tallerkener. Kom skiver af bladselleri i, og top med små skefulde af rogn på hver portion. Hæld agurke-sellerisaften over, og dryp med et par dråber olivenolie. Pynt med kørvelblade.