Nicolai Tram havde egentlig svoret, at han aldrig skulle drive restaurant igen. Men nu ejer han et af Sveriges bedste spisesteder

Sammen med sin kone, Eva Helbæk Tram, driver han restauranten Knystaforsen, hvor de laver michelinmad over bål.

Nicolai Tram havde egentlig svoret, at han aldrig skulle drive restaurant igen. Men nu ejer han et af Sveriges bedste spisesteder
Offentliggjort

I levede et godt liv og var etablerede i den københavnske madbranche, så for mange var det en overraskelse, at I valgte at trække stikket. Hvorfor gjorde I det?

”Det er vigtigt for mig at understrege, at vi ikke rejste til Sverige for at gå på pension. Vi holder meget af at arbejde, så beslutningen handlede om at tage et opgør med det hamsterhjul, som vi følte, at vi var blevet en del af. 

Vi levede et meget fragmenteret liv som familie, som de fleste kender, så vores drøm var, at vi kunne få et mere sammenhængende familieliv, hvor grænserne mellem, hvornår man var på arbejde, havde tid med familien og var social ikke på samme måde var opdelt.”

Synes I, at I er lykkedes med jeres beslutning?