Kok Christoffer Schärfe har fundet en god restaurant, hvor han nemt kan have børnene med: ”Det er en helt klassisk fransk bistro”

Hvad er bedste restaurant, som ingen kender? Den bedste spiseby i verden? Og den værste madtrend? Det har vi spurgt kok Christoffer Schärfe, der står bag Aro i Odense, om. 

Kok Christoffer Schärfe har fundet en god restaurant, hvor han nemt kan have børnene med: ”Det er en helt klassisk fransk bistro”
Offentliggjort

Hvorfor er det uhøjtidelige vigtigt på Aro?

”Jeg kan godt selv lide det. Jeg synes, der kan være en tendens i branchen til, at kokke kan ophøje sig selv og deres mad til noget ekstremt kunstnerisk, som det måske ikke altid er. 

Jeg vil hellere skære alt det fra og fokusere på det, der er vigtigt, nemlig maden. Det kan nogle gange blive så stift på fine restauranter, at man sidder og hvisker til hinanden. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af maden, men atmosfæren må gerne være afslappet.”

Hvordan er det at være den første restaurant på Fyn til at få en michelinstjerne?