Seks stjerner: Denne restaurant i Trekantområdet begejstrede vores anmelder

Michelinrestauranten med den overdådige udsigt over Lillebælts blå fik ved indgangen til 2025 nye ejere. Gastro har været forbi og smage deres maritime menu.

Seks stjerner: Denne restaurant i Trekantområdet begejstrede vores anmelder
Offentliggjort

Navnet er egentlig lidt misvisende. Ti Trin Ned stammer fra dengang, restauranten lå i en dyb kælder bag Fredericias fæstningsvolde, men efter at Ti Trin Ned i 2019 flyttede ud i et nybygget område nordøst for Fredericias industrihavn, burde den snarere hedde Tre Trin Op. 

For ikke alene skal man nu rent faktisk tre trin op for at komme ind i det sorte, træbeklædte hus med panoramaudsigt over Lillebælt. Også stedets michelinbestjernede mad er blevet løftet yderligere i kvalitet, efter at et nyt værtspar tog over ved indgangen til 2025.

Med førsteparket til bæltets blå og lysene fra den ny Lillebæltsbro giver det rigtig god mening, at Ti Trin Neds nye menukort (13 retter for 2.000 kr.) holder en strikt maritim linje, i hvert fald hvad angår det salte køkken. 

Medejer og køkkenchef Michael Nørtoft kommer med en fortid som blandt andet souschef på Geranium, køkkenchef på Formel B og kaptajn på kokkelandsholdet. Det er især tiden på Geranium, der skinner igennem i vores første snacks.