Opskrift:

Kombinationen af asparges, cremet burrata og salte ansjoser i denne forret er lige til at blive afhængig af

Her får du opskriften på crostini med burrata, aspargescreme og ansjos.

Kombinationen af asparges, cremet burrata og salte ansjoser i denne forret er lige til at blive afhængig af
Offentliggjort

Ingredienser

  • 500 g grønne asparges
  • Salt og sort peber
  • 4 spsk. olivenolie
  • ½ citron
  • 4 skiver surdejsbrød
  • 300 g burrata
  • 1 lille dåse ansjoser i olie

Fremgangsmåde

  1. Knæk den træede ende af aspargesene af, og kassér. Skær den øverste halvdel af aspargesene, og gem. Kog den nederste del af aspargesene i letsaltet vand i 5-6 minutter, til de er møre. Sigt vandet fra, og skyl med koldt vand.
  2. Blend de kogte asparges sammen med 1 spsk. olivenolie, og smag til med salt, peber og lidt citronsaft.
  3. Skær den øvre del af aspargesene i tynde skiver på langs.
  4. Dryp lidt olivenolie på brødene, og grill dem på begge sider. 
  5. Kom aspargescreme og burrata på hvert stykke brød, og top med tynde skiver rå asparges og et par ansjoser på hver.