Her får du de bedste pizzaer i Danmark 

Tiden, hvor en pizza herhjemme var noget, man forbandt med revet Jaka Bov og discount-ost, er heldigvis næsten glemt. For siden er der sket rigtig meget på pizzafronten i Danmark, hvor der bliver ved med at dukke interessante bud op. Nogle er klassiske, mens andre sætter et lokalt præg på fyldet. Vi har udvalgt 12 skarpe steder.

Her får du de bedste pizzaer i Danmark
Offentliggjort

Bæst

Pizza spiller en central rolle på Bæst, hvilket udsigten til de brændefyrede pizzaovne fra Napoli med al tydelighed viser. Og som guiden her afslører, har flere markante pizzabagere i København haft deres gang her. 

Christian Puglisi, som har sicilianske rødder, åbnede Bæst og naborestauranten Mirabelle i 2014, men valgte for nylig at trække sig tilbage og give stafetten videre til sin mangeårige forretningspartner Ulrik Mikkelsen. 

Kortet hælder mod Italien, men der er faktisk nærmest endnu flere danske indslag – for ikke at sige meget lokale indslag. Det kan være ostene, mozzarella, stracciatella og burrata fra mejeriet på første sal, og charcuteri som pølser og skinker, der laves i deres pølsemageri.