Sarah Buthmann

Sarah Buthmann har kun fotograferet i to år. Hun studerer fotografisk kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i København, og det er især hendes evne til at fange kroppen og de mange forskellige udtryk, den kan have, der fanger opmærksomheden.

"Jeg er fascineret af kroppen, da den kan formes på så mange måder," fortæller Sarah. "Det fantasifulde har også en stor plads i mit hjerte, både det dystre og det naive lykkelige udtryk. Motiver man kan leve sig ind i og som får en til at balancere på grænsen mellem fiktion og virkelighed."

Sarah Buthmanns portrætter af menneskekroppen falder i flere kategorier, fra det drømmende over det naturlige og til det selvfikserede. Stemningen bevæger sig frit fra klinisk til intim. De mangefacetterede portrætter er forfriskende alternativer til den ofte stereotype gengivelse af seksualitet, man forbinder med nøgenhed. Det er svært ikke at ville se og vide mere.

"Og en af de ting, der får mig til at blive ved med at fotografere, er, at man kan røbe en hemmelighed, uden at man siger noget."

Se et udvalg af Sarah Buthmanns billeder her:

Besøg Sarah Buthmanns hjemmeside og blog.