Jeg havde fødselsdag for nogle uger siden, og af en eller anden grund kan Arto stadig huske min fødselsdag, og jeg fik en fin fødselsdagsmail fra dem med 1-dags VIP og 25.000 credits - hvad end det så betyder.

Jeg har ikke været på Arto i mange år. Jeg tror sågar, straffeloven forbyder mænd på min alder at gå derind, men derfor var det da stadig pænt af dem at sende en mail.
Arto var et af de første sociale medier, jeg stak min nysgerrige snude ind på, og vi fik aldrig et velfungerende forhold, Arto og mig, men jeg var der.

Myspace skaffede mig et interview med Jøden, da jeg gik på Journalisthøjskolen. Jeg skrev til ham derinde og fandeme, om han ikke svarede tilbage, selvom han var kendt. Det var for vildt.

Facebook har givet mig mange gode oplevelser, men vi er vokset lidt fra hinanden omend vi stadig ses hver dag.

Instagram er bare løgn og latin - det har jeg skrevet en anden blog om herinde.

Nu skal jeg nok lade være med at trætte dig med en komplet liste over, alle websider jeg har besøgt gennem mit liv. For der er et medie, jeg for ganske nylig har fået øjnene op for, og så kan du tale om at komme for sent til vielsen, for vi taler et medie, der har eksisteret i snart 4 år.
I internetår er det næsten 20 år, men nu er det altså sket.

Jeg har fået øjnene op for Snapchat. Sådan rigtigt!

Jeg prøvede for nogle år tilbage, men modtog efter kun fire timer et billede af en penis, og så sad jeg der i min sofa en helt almindelig tirsdag aften med en fremmed mands pik i hånden. Det var for meget for mig, så jeg slettede appen igen.

Men nu har penis lagt sig, så jeg er tilbage, og rigtig mange af dem, jeg kender er da også på snapchat, og hvis jeg skal oddse på, om du, der læser det her, er, så vil jeg spille stort set alt, hvad jeg ejer på, at du er.

LÆS OGSÅ: Derfor skal jeg ikke på Roskilde

Og hvis ikke - så er det ikke for sent at starte.

Jeg bliver af og til spurgt, hvorfor det er, jeg er så vild med snapchat - det skal jeg fortælle jer.

Snapchat er det ærligste medie, jeg kender. På Snapchat er der ingen sminkede lig. Du er til gengæld med, mens personen dør.Det er meget sværere at lyve på Snapchat, for du ville skulle iscenesætte hele din verden her og nu, inden du ville kunne snappe den, og jeg finder det simpelthen så befriende.
Her er ingen - ‘har lige bagt spelt boller og fulgt alle mine børn til kirkekor inden jeg løber dagens andet maraton’-billeder.

På Snapchat kan du sagtens æde rester og stene i sofaen uden at tabe ansigt.
For du skal ikke have likes. Ingen andre end dig selv kan se, hvor mange der følger med. Du skal bare være dig selv og lægge lige præcis det op, du har lyst til.

Kan det ikke være enormt kedeligt så?
Jo for helvede. Der er masser af ubrugeligt lort på Snapchat, og gudskelov for det.
For sådan er virkeligheden.
Livet er andet end flotte ben i Louboutin-stiletter. Det er også to forskellige sokker i H2O klipklappere.

Og rent professionelt er det en måde at nå følgere på en anden og meget tættere måde end nogen af de andre medier. Det er så direkte, og du kan komme så tæt på.

Jeg er sgu blevet forelsket i en app, og jeg skriver det her, fordi det er et åbent forhold, vi lever i. Der er plads til mange flere.
Så prøv det an og se om det er noget for dig.

Og hvis du skal have nogle anbefalinger herfra, så ville jeg starte med at tilføje:

Mig: skovgaardsvig
Peter Falktoft: peterfalktoft
Rasmus Tantholdt: rasmustantholdt
DR Sporten: drsporten

Så er du i hvert fald i gang.

LÆS OGSÅ: 11 geniale jyske vendinger alle burde bruge

LÆS OGSÅ: Derfor er Knaldperlen tit på tv

LÆS OGSÅ: 9 eksempler på at kontaktannoncer er det bedste