David Bowie er indbegrebet af coolness. Han er en mand, som ser stort på pænheden og går sine egne veje. Og nu er han på forsiden af Euroman. Vi tegner over 32 sider et portræt om manden, musikeren og modeikonet, der i 2013 genopfandt sig selv - igen.

Bowie-nummeret og også efterårets store modespecial, hvor vi kårer Danmarks 10 bedst klædte mænd. Mew er med i en modeserie og Mattias Kolstrup fra Duné viser det stilmæssigt sikreste fra Berlin, ligesom der er masser af inspiration til efterårets køligere måneder.

Læs også om Brasilien, landet der skal være vært for VM i fodbold i 2014 og OL i 2016, og som vil bruge de to begivenheder til at positionere sig som Sydamerikas nye supermagt. Vi har været i Rio de Janeiro og beretter om, hvad der foregår bag det glatte, tv-egnede ydre, hvor de fattige tvangsfjernes og huspriserne eksploderer.

Mød også krimiforfatter Steffen Jacobsen og filminstruktøren Nikolaj Arcel, læs om dansk politiks måske største comeback-kid Henrik Sass Larsen og nyd interviewet med Danmarks bredeste biografsmil, Nikolaj Lie Kaas.

Alt det og meget, meget mere er ude i kioskerne fra torsdag d. 19. september. Hvis du er abonnent, modtager du bladet senest dagen før.

God læselyst!