1.    Når du drikker dig for fuld

I indledningsfasen er der ikke noget mere latterligt for kvinder end alt for fulde mænd, der pludselig synes, de skal være voldsomt frække, kaster om sig med nedslidte klicheer og tror, at charme rimer på et slips i panden.

I det hele taget er det en god tommelfingerregel, at for mange øl ikke giver dig mere selvtillid som forfører. De gør dig bare grim, dum og fjollet at høre på.

Din udvalgte tænder mere på, at du kan udvise selvbeherskelse og stoppe, mens legen er god. Hvis du nøjes med lige øl nok til, at du er ovre den værste generthed, holder du din hjerne klar og magter at flirte med stil.

Du skal have kræfter til elegant at opbygge en spænding mellem dig og hende og give hende oprigtige og gennemtænkte komplimenter, som skaber en dyb længsel hos hende efter at blive din. Det første, fantastiske indtryk af en mand, som hun trygt kan overlade sin fremtid til, vil hun aldrig glemme.

2.    Når du gør dig bedrevidendeLigesom mænd kan kvinder ikke fordrage at blive talt ned til. Fortæller du hende med himmelvendte øjne, at ”lille skat, det der ved du altså ikke noget om”, får du ydmygelsen til at brænde i hende.

Især hvis du gør det, mens I er i byen til middag, og andre lytter med. Ikke alene bliver hun fornærmet, hun bliver også bevidst om, i hvor høj grad du har brug for at få bekræftet, at du er klogere, mere kompetent og interessant end hende.

Det kan godt være, det fyrer midlertidigt op under dit maskuline ego, men overvej, om det er det værd, for fuck, hvor hun finder det usexet. Der er så mange flere point i at lad hende føle, at hun er mindst lige så klog som dig, og at du værdsætter hendes indspark i diskussionen.

3.    Hvis hun oplever, at du ikke prioriterer jeres samvær

Ve dig, hvis hun får en fornemmelse af, at hun kommer langt nede på din prioriteringsliste under aftenens fodboldkamp i tv eller drukturen med dine mandevenner. Vil du gerne køre dit forhold i sænk, så gør du det hurtigst ved kun at dukke op til hver anden af jeres aftaler, fordi du lige skal noget sjovere.
En anden effektiv metode er konstant at aflyse i sidste øjeblik. Hver gang føler hun, at hun får en spand koldt vand i hovedet. Hun har jo ryddet kalenderen for din skyld, hun ser frem til at se dig, og forventer, at du gør det samme.

Din arrogance viser hende, at du er helt ligeglad. I starten kan kvinder godt være overbærende, hvis de er forelskede nok. Men efterhånden begynder de at skære et lille stykke af deres kærlighed for hver gang, de igen har spildt tiden.

Vil du gerne gøre et godt indtryk, så vis hende, at du er villig til at skyde alt til side for hende. Lad hende ikke være i tvivl om, at det vigtigste i hele verden er at kysse og holde i hånd med hende.

4.    At du ikke deler pligterne

På den lange baner vil kvinder altid, uanset hvor huslige de er, hade, at du ignorerer opgaverne derhjemme. Vil du undgå skænderier om rengøring, vask og den slags, kommer du ikke udenom at deltage på lige fod med hende. For mange vil det ideelle være, at I simpelthen deler opgaverne imellem jer.

5.    At du ikke viser initiativLad os være ærlige: Mange af os mænd har en tendens til at skrue ned for de romantiske initiativer, når vores forhold kører. Vi bliver magelige, kommer til at holde af sofaen og tror, at alt er godt, bare vi kysser hende farvel hver morgen.

Det gør kvinderne dybt frustrerede. Hun tør ganske vist ikke sige, hvor meget hun længes efter at få en buket friske, smukke blomster på en regnfuld mandag. Eller hvor glad du ville gøre hende ved at invitere på en udflugt med champagne og et tæppe bag i bilen.

Eller hvor meget lykken ville boble i hende, hvis du overraskede hende med en god middag, fordi du ved, hun fortjener det. For hvis hun siger det, ryger magien. Du skal ligesom selv komme i tanke om det, ellers virker det ikke. Flere kvinder, end du tror, drømmer på tredje eller ottende år om at blive friet til eller bare en lille romantisk gestus.

Gør noget. Det er så nemt, og du får SÅ meget igen. Hun bliver ikke bare glad, hun bliver også sødere og mere generøs. Gør du ingenting, sender hun snart sin energi i andre retninger og finder oplevelser ude i byen, mens du synker længere ned i sofaen derhjemme med din forkølede dovenskab.

6.    Når du klynker for meget

Der er ingen tvivl om, at moderne kvinder elsker, at moderne mænd kan snakke om deres følelser. En kompetence, du derfor med fordel kan udvikle. Du må hellere end gerne fortælle ærligt om din usikkerhed og det, som gør ondt.
Fortæl gerne åbent om at blive mobbet eller savne en afdød slægtning, diskuter gerne en håbløs arbejdssituation og græd gerne lidt over din fodboldskade eller din ulykkelige barndom. Ved at vise hende dine allermest sårbare sider, viser du samtidig, at du er stor nok til at stå ved hele dig selv.

Men synk ikke for langt ned i følsomheden. Når du når til det blævrende, skælvende klynkestadie, har du kun et par timer, før hun træt trækker sig og får nok. Strækker dit klynkeri sig ligefrem over flere dage, lurer skilsmissen. Det orker hun ikke. Hun vil have en mand, der som en tumling rejser sig igen og kæmper videre hver gang.

7.    Når du bliver for kedelig

Det kan være forvirrende, at hun siger, hun kan lide, at du er sød, betænksom, lyttende og taler hende efter munden. Men samtidig snart sender signaler om, at det også kan blive for meget. For det meste handler det om, at du nærmer dig farligt grænsen for at blive kedelig.

I virkeligheden tænder de færreste jo på mennesketyper, som ikke vil støde nogen, aldrig gør noget forkert, altid er hvinende søde, ærlige, forudsigelige, smilende og korrekte. Gab!

Kvinder bliver tændt af, at du har personlighed. De fleste er brændende nysgerrige og har intet imod at blive lidt mystificerede eller provokerede. Og hvordan skal de blive det, hvis du ikke går op i noget, ikke brænder for noget, ikke har en mission eller en krig, du er ved at kæmpe? Hun vil gerne kunne mærke passionerne i dig, det sætter ild til passionerne i hende.

8.    Når du praler

Det kan være fristende at overdrive dine præstationer og iscenesætte dig selv som en helt. Især når du er omgivet af mandevenner, og I battler om rollen som alfahan. Måske er der også nogle chefer, som sætter pris på det.

Men ikke din kæreste. Hvis hun sidder ved siden af, skal hun bruge al sin selvkontrol for ikke at bryde ind og afsløre det sande omfang af, hvad du har udrettet. Mens du fortæller, bliver hendes blik flakkende, indtil hun rejser sig og går.

Når hun hader dine pralerier, er det først og fremmest fordi det ligger hende selv fjernt at prale.  Hun er så ærlig, at hun end ikke til en medarbejderudviklingssamtale kan finde ud af at smøre tykt på, hvilket da også afspejler sig i hendes manglende lønforhøjelse. Og så hader hun, at hendes kæreste har brug for puste sig op. Hvil i dig selv, har hun lyst til at skrige, det er langt mere sexet.

9.    At du er en dårlig farNår I får børn, skifter rollerne, og din kæreste får nye forventninger. Er du ikke nærværende overfor dine børn og prioriterer du dem ikke, mister du lynhurtigt point. Er du heldig, indstiller hun sig på, at sådan er det og lever med det.

Men vis mig den kvinde, der ikke får hjertebanken af at se dig drille, tale kærligt til og vise dine børn opmærksomhed og forståelse. Moderfølelsen ligger så dybt i hende, at der næppe er noget, som kan give hende et større lykkesus. Og omvendt tilgiver hun dig aldrig, hvis du brænder jeres fælles børn af eller sårer dem.

Er du enlig far, scorer du nemmest en kvinde ved at tage barnet med i parken, lege med det, vise kvinderne, at du mestrer både indlevelse i og ansvarlighed over for dit barn. Snart begynder de at sværme lystent omkring dig.

10.    Når du elsker din mor højere end hende

En anden god regel i dit familieliv er, at du aldrig må lade din kæreste føle, at din mor er vigtigere end hun er. Er du en af dem, der konstant har brug for gode råd fra din mor og tror mere på dem end dine kærestes, trænger du til at skifte stil.

Husk, at det ikke er din mor, som er den øverste domstol længere. Vis din mandighed ved med ro og overblik at sætte klare grænser for, hvad din mor må blande sig i, og fortæl hende det, når hun går for langt. Din kone vil elske dig for, at du respekterer, at hun nu er dit livs dronning.

LÆS OGSÅ: Sexolog: Sådan forfører du kvinder i forskellige aldersfaser

LÆS OGSÅ: Sexolog Jakob Olrik: Jalousien tog magten fra mig

LÆS OGSÅ: Fri mig for mandefjolset