Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

VM-post: 08.07.2014

VM-post: 08.07.2014

I dag mødes VM-historiens to mest vindende hold. Det er ikke en kamp, man bør gå glip af, for det kan blive spektakulært, når hjemmeholdet har ryggen mod muren.
____________


 
Oven på Neymars chokerende skade er det vigtigste for brasilianerne at få deres psyke på plads, hvis de skal gøre sig forhåbninger, skriver Guardian i en gennemgang af fem nøgletemaer i dagens kamp.
____________

462dc060 063e 11e4 8b82 736f71c7e1cc somostodosneymar 60,000 Neymar masks will be handed out to Brazil fans before the Germany game [Picture]

Og selv om Neymar ikke kan være med på banen, kan han give sin støtte fra tribunen - i tusindtal. Der vil angivelig blive uddelt 60.000 masker med hans fjæs på stadion op til kampen. Kampagnen er et påfund fra et reklamebureau fra San Francisco, der er blevet hyret til at bære fansene igennem fraværet af idolet. På maskerne finder man hashtagget #somostodosneymar - vi er alle Neymar. Vil du også være Neymar, kan du gå ind og finde dig en maske her
____________


Hvis ikke det var noget, kan man jo altid få ham i hovedbunden. Eller er du mere til Messi?
Den amerikanske 'hair artist extraordinaire' Rob Ferrel kan klare det hele.
____________En anden prognose for aftenens kamp kan læses hos New Republic, der mener, at kampen vil begynde med, at tyskerne vil lægge ud i lavt tempo "for at give sig selv tid til at finde rytmen i afleveringsspillet, mens brasilianerne vil begynde som lyn og torden i et forsøg på at overløbe deres modstandere. Nøglen for Tyskland bliver at overleve det første massive angreb."
____________Den tyske træner, Joachim Löw, håber, at dommeren vil hjælpe med at forsvare hans hold mod de "brutale" brasilianere. I går advarede han på et pressemøde mod den alt for voldsomme spillestil, der kom til udtryk i kvartfinalen mod Colombia. Så voldsomt spiller vi ikke i Europa, siger han.
____________


Men måske, det bliver anderledes i aften, når de fleste af banens spillere kommer fra europæiske klubber. Størstedelen af spillerne i hele VM-turneringen spiller til daglig i England. Det vil sige, på dette fremskredne stadie af turneringen er der en større andel af spillere fra Bundesligaen, sjovt nok. Se New York Times' interaktive opgørelse.
____________Der er mange opfattelser rundt om i verden af, hvordan man skal gøre tingene, også på fodboldbanen. En russisk præst kalder Verdensmesterskaberne for en homoseksuel vederstyggelighed - på grund af fodboldstøvlerne, der løber hen over tv-skærmene i alle regnbuens farver.
____________

Vi runder af med en påmindelse om ikke at stole på nogen andre end sig selv.