Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

VM-post: 10.07.2014

VM-post: 10.07.2014

God dag og velkommen til slutrunden og dermed også VM-postens sidste, afgørende dage.
 

Sammenligninger mellem nuværende og fortidige stjerner er stort set altid ubrugelige, men denne analyse er alligevel utrolig sober og interessant.

Men hvordan får man Messi til at skinne? Sky Sports ekspert Charlie Nicholas mener, at argentinerne bruger ham forkert, og at de skal give ham bedre fløjspillere.

Mens hele Argentina i øvrigt festede over finalepladsen, sad Messi til dopingkontrol.Hvordan ser fremtiden ud for det hollandske hold? For de nogle og tredive årige Van Persie, Robben, Sneijder, Huntelaar og Nigel de Jong var det her formentligt sidste chance for et trofæ. Og deres afløsere står ikke lige for.En bemærkning om, at kampen mellem Holland og Argentina var lige så kedelig som at se maling tøre, har gjort maling-tørre-folket rassende.Vi har tidligere vist nogle af de mange flotte billeder taget under slutrunden. Men her er nogle af de mere mærkelige.


Der er skrevet en del om psykologien ved straffesparks-konkurrencer, hvilket selvfølgelig skyldes, at det nærmest er blevet noget af det vigtigste, man skal kunne ved denne slutrunde. Her er, hvordan man vinder en straffesparks-konkurrence, og her er, hvordan man bedst blokerer.


Holland, dengang de var cool. Her er de fedeste og grimmeste designs gennem VM-historien.

Det var alt for i dag. Husk at passe på hinanden derude.