Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

VM-post: 20.06.2014

VM-post: 20.06.2014

Velkommen til VM-posten, der her i sin anden uge for alvor et begynde at skille fårene (Spanien og måske England) fra bukkene (hele Sydamerika).Det kan gode være, at der stadig er mange år til, at USA lever op til deres størrelse, når det gælder ’soccer’. Men de kan noget med at skabe myter. Denne video giver en lyst til at holde med dem.

_______________

Der findes faktisk mennesker, som ikke forstår begejstringen ved det smukke spil. Her er en let guide, du kan printe ud og stikke dem, hvis de foreslår, at tiden skal bruges til noget andet mellem 18-02 hver aften.

_______________

Hvad skal Spanien gøre for at komme videre? De kan lære noget af Italien, der har stået i samme situation før.

_______________

 Der har allerede været flere grimme tilfælde af skuespil og snyd. Stop med det. Det er uværdigt – for alle parter.
_______________

 

 Modellen Thammy er 100 % brasiliansk, og på hendes Instagram-profil har hun iført sig flaget på flere måder. De klæder hinanden.

_______________
Der er blevet sagt og skrevet meget om den nye mållinje-teknologi, men hvis dommerne vidste noget om fysik, havde de måske slet ikke brug for det.
_______________

Slutrunden lever af fansene og deres dedikation.
_______________

I går fik England som bekendt bank og har nu kun et spinkelt håb (men det er der) tilbage. Det fik den rapkæftede Joye Barton til at lange ud efter sine landsmænd.Den gale lille englænder har i øvrigt også en ganske glimrende blog.

Det var alt for denne uge. Hav en god weekend. Og husk at give hånd til dem du møder på din vej.