Alt det vi har forelsket os i denne uge

Alt det vi har forelsket os i denne uge

1. GODBIDDER

 

Magasinet Treats! er en moderne fortolkning af klassiske herremagasiner som Playboy og Penthouse. Selv om det stadig har fokus på den nøgne kvindekrop, er det en del af en bølge af nye magasiner, som ønsker at flytte blade med erotisk materiale frem på stuebordet. Treats! samarbejder med en række respekterede skribenter og skarpe fotografer.

Ca. 210 kr. plus levering på shop.treatsmagazine.com

2. SKUDLINJEN

 

Med nogle tricks lånt fra sin lillebror, RX100, løser Sony Cyber-Shot RX1R II en af vores største klager over de kraftfulde kompakte kameraer, nemlig manglen på en søger. Ud over OLED-søgeren på 2,4 mio. punkter har RX1R II en 42,4 megapixels bagbelyst full-frame Exmor R sensor, et highspeed 399 punkter AF system og modellens signatur, et ultraskarpt Zeiss Sonnar T* 35mm F2 objektiv.

14.490 kr. inkl. levering på rhinocamera.dk

3. SLADREHANK 

 

Det kan være svært at spore forskellen i dataene fra de gængse fitness-ure. Garmin Vivosmart HR Activity Tracker benytter en barometrisk højdemåler og indbygget pulsmåler til at give dig kudos for aktivitet i højder og træning, der sætter hjertet på arbejde. Displayet, som er let aflæseligt i sollys, er altid tændt, men på trods af det kan det måle din daglige aktivitet i fem dage på en enkelt opladning.

Ca. 1.300 kr. plus levering på amazon.co.uk

4. HIGHTECH-GRAMMOGramovox har introduceret en ny version af deres smukke retro-Bluetooth-højttaler. Den opdaterede Gramovox Gramophone 2.0 har et dual-drive design med organiske mellemtoner gennem den flotte ståltragt og en behagelig bas gemt i foden af solidt træ. Den kan forbindes med dine enheder via Bluetooth 4.0 eller sin AUX-indgang og har en batterilevetid på 12 timer.

2.500 kr. plus levering på gramovox.com 

5. FOLD DIG UDNår du tænker på en foldecykel, er det første billede, du får, sikkert en halvtung sag med små hjul og en noget usikker køreoplevelse. Helix Folding Bike ændrer på det billede med 24” hjul, skivebremser og en titaniumramme, der sikrer lav vægt. Ikke overraskende, at den canadisk fremstillede Helix indsamlede fem gange sit kickstarter-mål – inden for de første 24 timer.

Pris endnu ukendt. Forudbestil på ridehelix.ca

6. HOLD DET ENKELTStop med at bekymre dig om de små udskiftelige bits til din skruetrækker, der på mystisk vis enten bliver væk eller finder et gemmested i bunden af værktøjskassen. Hold det helt simpelt med Hand-Eye Supply Screwdriver Set. Sættet bestående af tre skruetrækkere med lige kærv og tre stjerne-skruetrækkere leveres med en kraftig kanvaspose med lynlås og forstærket bund.

Ca. 350 kr. plus levering på handeyesupply.com

7. SIG DET MED ZIGGY I 1972 udgav David Bowie sit banebrydende album ’The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars’. Sammen med albummet ankom Bowies alter ego, en glitterklædt, mascarabærende, seksuelt tvetydig persona, som nedbrød grænsen mellem det feminine og maskuline. Fotografen Mick Rock dokumenterede det meste af det, og resultatet kan ses i fotobogen ’The Rise of David Bowie’ fra Taschen.

Ca. 5.600 kr. plus levering på taschen.com

8. SIKKER STILElectric Mashman Helmet kombinerer et klassisk udseende med moderne beskyttelse. Den ydre skal er lavet af enten ABS-plast eller kulfiber, og indtrækket forvandles til en beskyttende skal ved sammenstød. Ventilationskanalerne langs panden og baghovedet holder dig afkølet, og stroppen under hagen er nem at betjene, selv med handsker.

Ca. 1.050 kr. plus levering på electriccalifornia.com

9. PÅ DYB SNEDet smidige og hurtige Jones Storm Snowboard er formgivet af surfboarddesigneren Chris Christenson sammen med Jeremy Jones og har en overlegen flydeevne, lige meget hvor dyb pulversneen omkring dig er. Dette opnås takket være den retningsbestemte form og et design, der holder næsen oppe, når du er i den 
porøse sne.

Pris endnu ikke annonceret. Følg med på jonessnowboards.com

10. SÅ ER DER SERVERET


Taco-fans fra hele verden vil bryde ud i kollektiv jubel, når de får øje på ’Tacopedia’. Bogen, som er udgivet af Phaidon, udforsker tacoens oprindelse samt fortidige og nutidige historie suppleret af en masse lækre opskrifter, som kan afprøves derhjemme. Hvad enten du er nysgerrig efter at finde ud af, hvilken region bestemte typer tacos kommer fra, eller hvordan navnet taco opstod, har ’Tacopedia’ med sikkerhed svaret.

Ca. 180 kr. plus levering på amazon.co.uk

LÆS OGSÅ: 10 fede espresso- og kaffemaskiner

LÆS OGSÅ: Det ønsker vi os af stil og lir i 2016

LÆS OGSÅ: Årets mest hypede adidas-sneaker: Se alle de kommende varianter

Se, hvad vi ellers skriver om: Gadgets