Det ønsker vi os i denne uge

Det ønsker vi os i denne uge

Endnu har vi samlet nogle af de sjove, spændende og sexede sager, man kan ønske sig.Mange fotografer har taget den store tur fra kyst til kyst i Guds eget land, og det er nogle af de rejser, som har inspireret bogen ’The Open Road: Photography and the American Roadtrip’. I bogens 18 kapitler udforskes landet med billeder og tekst. 

Pris ca. 340 kr. plus levering på amazon.co.uk


2. Robust følgesvend

Monaco er en pendlercykel fra Cooper Bikes, navngivet efter den berømte bane i Monte Carlo, hvor Coopers F1-biler vandt flere grandprixer. Coopers biler var kendt for moderne teknologi og udvikling, og det samme gælder Monaco-cyklen. Modellen har rene linjer med en afslappet kørestilling, gode køreegenskaber og indvendige gear.
Pris 19.395 kr. plus levering på thebikecollection.dk

LÆS OGSÅ: 8 skarpe cykler3. Vinyle glæder

Den ukomprimerede lyd fra en vinyl giver som regel en stærk og nuanceret lydoplevelse. AT-LP120 fra Audio-Technica er en vellydende pladespiller med problemfri opsætning og god lyd direkte ud af kassen.
Pris 2.549 kr. plus levering på conradelektronik.dk4. Så printer vi

Med Polaroid Zip Instant Mobile Printer får du en moderne version af 70’ernes polaroidkamera. Den transportable og kompakte gadget kan forbindes trådløst til din telefon og øjeblikkelig printe 5 x 7,5 cm farvefotos, komplet med klæbbar bagside.

Pris fra ca. 880 kr. plus levering på photojojo.com


5. DEN ER HEKSAGONAL

Nike har introduceret den nye Free Trainer 5.0, en sko bygget til sportsudøveren, som ønsker lidt mere stabilitet og støddæmpning. Skoen har en Nike Free ydersål med et heksagonalt mønster, som giver mulighed for naturlig bevægelse i alle retninger og et sikkert fodfæste. 

Pris 1.000 kr. plus levering på store.nike.com
 


6. Blitz

’Holz Hollywood’ fra Daab Books er historien om fotografen George Holz, den ene af de kendte ’Three Boys from Pasadena’, som assisterede den legendariske fotograf Helmut Newton og var hans protegeer i en årrække. Bogen præsenterer et intimt glimt ind i en glamourøs verden, rig på portrætter af kendte filmstjerner, atleter og musikere fra Hollywood.

Pris ca. 600 kr. plus levering på daab-media.com


7. Lommevenlig

Det lommevenlige kompaktkamera 1 J5 fra Nikon kombinerer et klassisk udseende med moderne teknologi. Under det retroinspirerede ydre finder man en 20,8 megapixels CMOS sensor og Expeed 5A processor, der i kombination leverer en ypperlig billedkvalitet. 

Pris ca. 3.500 kr. plus levering på amazon.co.uk


8. Brætkultur

De smukke skateboards fra Side Project henter inspiration fra den amerikanske skaterkultur i de tidlige 60’ere, dengang skating stadig var nyt. Hvert bræt er håndfremstillet i Houston, Texas, af fundet eller genvundet træ, hvilket giver dem alle en unik profil og træstruktur. 

Pris fra ca. 1.200 kr.
plus levering på sideprojectskateboards.com9. Naturlyd

Hvis du er på udkig efter en vellydende forstærker til din pladespiller, er A-S200 Natural Sound Stereo Amplifier fra Yamaha et godt valg. Ud over det gode udseende, et metalhus med træpaneler og mekaniske knapper leverer den også en balanceret og naturlig stereolyd.
Pris 11.748 kr. plus levering på cinemagic.dk10. Video, video

Hvis du har købt et digitalt spejlreflekskamera i nyere tid,  er der gode chancer for, at det kan optage video. Men resultatet er måske ikke helt, hvad du havde håbet. Cinema Camera fra Blackmagic er et godt alternativ. Kameraet er kompakt designet og har en højtopløst 2,5K sensor og meget andet godt. 
Pris fra ca. 13.400 kr. plus levering på blackmagicdesign.com

LÆS OGSÅ: 10 fede espresso- og kaffemaskiner

LÆS OGSÅ: Her er buddene på Danmarks næste kampfly

Se, hvad vi ellers skriver om: Gadgets