Har du nogensinde overvejet at eje din bolig, sådan for alvor, altså?

Ikke noget med bare at betale en udbetaling og bruge resten af livet på at betale gælden af, men simpelt hen købe den, med et slag, bum.

Måske er en container noget for dig. Hvis du ringer til Mærsk, kan det være, I kan finde ud af noget.

Men en container er jo ikke noget hus, siger du.

Nej, men det kan den blive med lidt fantasi og lidt fedt fra knoerne.

Faktisk er der uanede muligheder for, hvordan man kan transformere og indrette sådan en stang metal. Sitet True Activist har fundet en hel række ganske charmerende boliger, der startede med en ganske almindelig shipping-container. Se her:

LÆS OGSÅ: Årets bedste bygning er kåret - Bjarke Ingels snupper tredjepladsenDog skal det tilføjes, at selv om en metalskal er billigere end murstensvægge, skal man ikke tro, at det er gratis at sætte sådan en container i en beboelig stand.

LÆS MERE: Fremtidens hus tilpasser sig familieforøgelser - og skilsmisser

Som en repræsentant for det amerikanske firma Container Management Group skriver i kommentarfeltet til True Activists artikel, hvorfra ovenstående billeder er taget:

”Lavt sat kan man nok bygge en container om til beboelse for 10.000 dollars (små 60.000 kroner, red.). En anstændig en ville nok koste omkring 20.000-30.000. Jeg ville sige, at stort set alle de ovenstående eksempler er et godt stykke over det prisniveau.”