Sæsonen er skudt i gang, fastelavnsbolle-sæsonen, altså. Og hysteriet med de lange køer ved de københavnske bagerier virker ikke til at være aftaget i forhold til sidste år. Folket vil have deres fastelavnsbolle og er klar til at lade sig ruinere.

Nogle holder evigt troskab til én bestemt, andre shuffler mellem den gammeldags, den svenske semlor-udgave og den med wienerbrød og bringer udførlige anmeldelser på deres Instagram-kontoer, naturligvis.

Nu melder en ny fastelavnsbolle sig på banen i København, og den har japansk islæt.

Det er MUJI TeaHouse, som i anledningen af fastelavn er gået sammen med Andersen Bakery om to forskellige slags fastelavnsboller; den gammeldags med fyld af creme, chokolade på toppen, men hvor man som noget nyt også har drysset med matcha, og derudover serverer de en mere frisk udgave med æble og yuzu-flødecreme.

De opfordrer desuden til, at man nyder sin fastelavnsbolle med den japanske Sencha-te til, der er sødmefuld og rund i smagen, og som er den te, der drikkes mest af i Japan.

Du kan prøve det japanske fastelavnsbolle-sæt hos MUJI TeaHouse på Østergade 52 fra i dag og frem til 1. marts.

Fastelavnsbolle2_sencha copy.jpg