”En god, stegt grillpølse. Vi er virkelig dygtige til at producere specialpølser i Danmark og til at lave noget med masser af kød og struktur. Hele teknikken i at lave en god stegepølse er faktisk ret svær. Jeg spiser så mange grillpølser, at folk griner af mig. Enten køber jeg pølserne hos Nørre Asmindrup Slagtehus eller Slagter Adolfsen her i Odsherred. De laver et godt stykke håndværk, og det kan du smage, hvilket er fascinerende og noget, jeg gerne vil støtte op om.”
”Hvidløg. For det første får jeg det bare ikke godt i kroppen, hvis jeg spiser det. Men mit største problem med hvidløg er, – og nu skal en masse mennesker nok komme efter mig –, at det overdøver alt andet i maden. Der er få mennesker, som kan finde ud af at dosere det rigtigt, så det giver en bagkant, men hvis jeg får serveret en tomat, gider jeg ikke have, at den smager af hvidløg. Jeg vil have, at den smager af tomat. Det er simpelthen en for kraftig plante, og jeg bruger heller ikke hvidløg i køkkenet på restauranten.
Køkkenet er også en ramsløg-fri zone. Jeg har brugt ramsløg så meget gennem min karriere, at jeg ikke kan klare det mere.”